ΠΑΟΚ Β’ – Βέροια 1-2 – Ούτε τώρα ο ΠΑΟΚ Β, έχασε και από την Βέροια (vid)

ΠΑΟΚ Β’ – Βέροια 1-2 – Ούτε τώρα ο ΠΑΟΚ Β, έχασε και από την Βέροια (vid)

Αν και προηγήθηκε μόλις στο 2' ο ΠΑΟΚ Β' δεν κατάφερε ούτε τώρα να γευτεί την χαρά της νίκης, με την Βέροια να πετυχαίνει δύο τέρματα σε διάστημα δύο λεπτών και να φεύγει με την νίκη 2-1 από το γήπεδο του Μακεδονικού. Με εννιά παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Δικέφαλος, με δέκα οι φιλοξενούμενοι.

Σε ένα ματς που κυριάρχησε η ένταση και η δύναμη η Βέροια κατάφερε να φύγει με το διπλό με 2-1 από το γήπεδο του Μακεδονικού απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ . Ούτε τώρα ο Δικέφαλος κατάφερε να πάρει το πρώτο του τρίποντο στη σεζόν, στην κορυφή του Βόρειο Ομίλου οι φιλοξενούμενοι που εκμεταλλεύτηκαν το «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού Β’.

Ο Αγώνας 

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με το καλημέρα τις αναμέτρησης (2′) με σκόρερ τον Πανίδη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Βέροιας.

Το παιχνίδι είχε δυνατά μαρκαρίσματα και αρκετές μονομαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών με τον Δικέφαλο να είναι αυτός που είχε την επόμενη αξιόλογη φάση στο 16′ όταν ο Σπυρίδης βρήκε με όμορφη κάθετη πάσα στον Πανίδη που πλάσαρε αλλά ο Βελλίδης του είπε όχι.

Η ομάδα της Ημαθίας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 23′ με τον Γιακουμάκη να κρεμά τον Μπουργάνη για το 1-1, με τον Πασά δύο λεπτά αργότερα να κάνει την ανατροπή για την ομάδα του από τα 11 μέτρα.

Στο δεύτερο μέρος οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν καθώς, στο 49′ ο Σαλαμούρας αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Γιακουμάκη. Ο Γαιτανίδης στο 51′ να έκανε το σουτ, με τον  Βελλίδη να διώχνει.

Στο τελευταίο διάστημα του ματς έγινε ακόμη πιο σκληρό με τον Πεταυρακή στο 78 να βλέπει την δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 87′, ο ΠΑΟΚ έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τάχατου για θέατρο, αντίστοιχα και αυτός, με 2η κίτρινη κάρτα.

Στα εναπομείναντα λεπτά το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε με την Βέροια να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη.

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπουργάνης, Τάχατος, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Μελετίδης (Ουεντραόγκο 46΄), Σαλαμούρας, Τζίμας (Γαϊτανίδης 46′), Σπυρίδης (Γρόσδης 70′), Φασίδης (Χατζηστραβός 46′), Πανιδης (Γκορντεζιάνι 70′).

Bέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Πεταυράκης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος (Ράμος 77′), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (Φοφανά 77′), Πασάς, Πόζογλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ