Καβάλα – Πάει για το «μπαμ» με πρώην προπονητή της Βέρντερ

Καβάλα – Πάει για το «μπαμ» με πρώην προπονητή της Βέρντερ

Ο πρώην τεχνικός της Βέρντερ Βρέμης, Αλεξάντερ Νούρι έχει μπει στο στόχαστρο της Καβάλας.

Για το «colpo grosso» με τον Αλεξάντερ Νούρι κινείται η Καβάλα. Ο πρώην τεχνικός της Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (30/11) στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει με τον Αλεξάντερ Χαντιτάτζι το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Οι δύο άνδρες μάλιστα τυγχάνει να διατηρούν προσωπικές σχέσεις, αφού ο παράγοντας των «αργοναυτών» ήταν αυτός που έπεισε τον 42χρονο Ιρανό, να έρθει στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Πάντως, επρόκειτο για μια δύσκολη περίπτωση, καθώς 0 42χρονος έχει γίνει πόλος έλξης από ομάδες του Βελγίου και της Γαλλίας. Ωστόσο, χάρις στη φιλία του με τον Χαντιτάτζι δεν δείχνει αρνητικός να αναλάβει την Καβάλα.

Ο Νούρι, με μεγάλη εμπειρία από γερμανικό ποδόσφαιρο, ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Βέρντερ. Στη συνέχεια έπαιξε σε διάφορες ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών της Γερμανίας, ενώ πέρασε και από το MLS φορώντας τη φανέλα της Seattle Sounder.

Το 2010 διατέλεσε αθλητικός διευθυντής στην Όλντενμπουργκ και τέσσερα χρόνια μετά έγινε βοηθός προπονητής στη 2η ομάδα της Βέρντερ. Κάθισε στον πάγκο για 68 ματς και τη σεζόν 2016-2017 πήρε την ευκαιρία να αναλάβει τα ηνία της πρώτης ομάδας. Στη Bundesliga με την αγαπημένη του Βέρντερ μέτρησε σε 40 ματς 14 νίκες, 10 ισοπαλίες και 16 ήττες. Το 2018 ανέλαβε την Ίνγκολσταντ και το 2019 έγινε βοηθός προπονητής στη Χέρτα, την οποία και ανέλαβε προσωρινά για 4 ματς.

Έκτοτε έχει μείνει ελεύθερος και η Καβάλα είναι πιθανόν να αποτελέσει την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ