Απόλλων Λάρισας – Ηρακλής 0-1 – Πρώτη νίκη για τον Ηρακλή

Απόλλων Λάρισας – Ηρακλής 0-1 – Πρώτη νίκη για τον Ηρακλή

Μετά από πέντε σερί ισοπαλίες ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα της Superleague 2, καθώς με γκολ του Καρτσαμπά επικράτησε με 1-0 στην έδρα του Απόλλων Λάρισας.

Έσπασε το ρόδι ο Ηρακλής. Μετά από πέντε σερί ισοπαλίες ο Γηραιός κατάφερε να γευτεί την χαρά της νίκης, καθώς επικράτησε με 1-0 στην έδρα του Απόλλων Λάρισας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. «Χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Καρτσαμπάς στο 85′.

Ο Αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ορεξάτοι στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Αρχικά το σουτ του Τότσκα στο 3′ πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Αστρά, ενώ και η κεφαλιά του ίδιου δύο λεπτά αργότερα πέρασε ελάχιστα έξω.

Ενώ στο 20′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τους «κυανόλευκους» με τον Καρτσαμπά να πασάρει με το κεφάλι στον Μπαστακό που κατέβασε και σούταρε όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αστρά.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ηρακλή παρέμεινε ανώτερη, ωστόσο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον Καρτσαμπά στο 85′ να είναι αυτός που ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων για να γράψει το 1-0, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος αποτέλεσμα που χάρισε το πρώτο τρίποντο της σεζόν στους Θεσσαλονικείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ