Δοκιμάζεται στην Κατερίνη ο ΠΑΟΚ Β’

Δοκιμάζεται στην Κατερίνη ο ΠΑΟΚ Β’

Ο ΠΑΟΚ Β΄ φιλοξενείται στην Κατερίνη από τον Πιερικό σήμερα (14:45) σε ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League 2.

Μπόλικη δράση και σήμερα στην Super League 2, με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β’ με τον Πιερικό στην Κατερίνη (14:45) να ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Απόλλωνα Πόντου και Αναγέννηση Καρδίτσας και στοχεύουν στο 3/3 απέναντι στην ομάδα της Πιερίας, που την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Την ίδια ώρα για τον Βόρειο όμιλο θα γίνουν και τα ματς Βέροια – Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου – Λάρισα, Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου, Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου και Καβάλα – Αλμωπός Αριδαίας.

Από εκεί και πέρα, για τον Νότιο όμιλο θα γίνουν οι αγώνες Επισκοπή – ΟΦ Ιεράπετρας, Κηφισιά – Ζάκυνθος, Καλαμάτα – Διαγόρας και Καραϊσκάκης – Εργοτέλης, ενώ στις 17:00 στην Λιβαδειά ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός υποδέχεται το Αιγάλεω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ