Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ Β’ κόντρα στην Ξάνθη

Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ Β’ κόντρα στην Ξάνθη

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Β' για το εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο ΠΑΟΚ Β’ ολοκλήρωσε σήμερα (14/12) την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (15/12) κόντρα στην Ξάνθη για την 8η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν στην ευχάριστη θέση να δει όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά, με εξαίρεση τον μακροχρόνια απόντα, Κυριάκο Γιαξή. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Δικεφάλου ανακοίνωσε την αποστολή, συμπεριλαμβάνοντας όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεσή του.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Πρόκληση, αν μη τι άλλο, αποτελεί για τον ΠΑΟΚ Β το αυριανό παιχνίδι. Ο Δικέφαλος υποδέχεται την Ξάνθη για την 8η αγωνιστική της Betsson Super League κι επιθυμεί διακαώς φυσικά, να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Η Ξάνθη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση του ομίλου με 16 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ Β μετρά εννιά βαθμούς. Το παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού, θα ξεκινήσει στις 15.00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ.

Το τεχνικό επιτελείο δεν αντιμετωπίζει ζητήματα τραυματισμών, εξαιρουμένου του Κυριάκου Γιαξή, που παραμένει εκτός. Στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, δόθηκε έμφαση στις στατικές φάσεις και στο παιχνίδι στο μικρό χώρο.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ απαρτίζουν οι:

Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Μελετίδης, Καλουτσικίδης, Φασίδης, Τσοπούρογλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ