Ηρακλής – Σύσκεψη για όλα τα ανοιχτά μέτωπα στη Μίκρα με Ευγενείου και προπονητές

Ηρακλής – Σύσκεψη για όλα τα ανοιχτά μέτωπα στη Μίκρα με Ευγενείου και προπονητές

Η διοίκηση του Γηραιού επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, εκεί όπου είχε συζητήσεις με το προπονητικό επιτελείο για όλα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Το βράδυ της Τρίτης(21/12) οι ιθύνοντες του Ηρακλή βρέθηκαν στις εγκταστάσεις της Μίκρας, εκεί όπου συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις, σχετικά με το «αύριο» του συλλόγου. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν αφορούσαν τόσο τα αγωνιστικά ζητήματα, όσο και τα εξωαγωνιστικά, ενώ επίσης υπήρξε κουβέντα και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Επικεφαλής στις συζητήσεις ήταν ο Στράτος Ευγενίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου:

«Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή στην Μίκρα. Η διοίκηση της ομάδας με επικεφαλής τον Στράτο Ευγενίου και παρουσία του προπονητικού τιμ, συζήτησαν για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν στην τρέχουσα μεταγραφική περίδο.Στόχος αποτελεί η ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να παρουσιαστεί περισσότερο ανταγωνιστική στο επόμενο διάστημα. Κύριο μέλημα αποτελεί η άμεση άφιξη ποδοσφαιριστών καθώς στις επόμενες μέρες θα υπάρχουν διαδοχικές αναμετρήσεις.

Παράλληλα συζητηθήκαν και άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία της ομάδας, αλλά και κινήσεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό μέλλον της ΠΑΕ. Αυτό που αναφέρθηκαν είναι ότι θα προσπαθήσουν να δυναμώσουν την ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα με ισχυρότερη παρουσία σε όλους τους τομείς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ