Εξάπλωση του κορωνοϊού σε ΠΑΟΚ Β΄ και ακαδημίες

Εξάπλωση του κορωνοϊού σε ΠΑΟΚ Β΄ και ακαδημίες

Μεγάλη είναι η διασπορά στα τμήματα υποδομής του «Δικέφαλου του Βορρά», αλλά και στον ΠΑΟΚ Β΄.

Η μετάλαξη Όμικρον «χτύπησε» για τα κάλα τα τμήματα υποδομής των «ασπρόμαυρων», αλλά και την Β’ ομάδα.  Να υπενθυμίσουμε πως την πρηγούμενη εβδομάδα η Β ομάδα του Δικέφαλου είχε κάνει γνωστό πως στο εσωτερικό της βρέθηκαν δύο κρούσματα, ωστόσο φαίνεται πως ο αριθμός αυτός έχει ανέβει αισθητά τις τελευταίες μέρες.

Τη δεδομένη στιγμή δεδομένου πως άπαντες, ειδικά στα κλιμάκια των ομάδων, υποβάλλονται σε αλλεπάλληλους ελέγχους, δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα για πόσα κρούσματα μιλάμε, ωστόσο, είναι σαφές πως υπάρχει διασπορά του ιού. Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης, με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να βρίσκονται επί ποδός.

Η διασπορά του ιού στις τάξεις των Θεσσαλονικειών έχει σαν αποτέλεσμα, η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β΄ με τον Αλμωπό Αριδαίας την Τετάρτη (5/1)  να βρίσκεται στον… αέρα, αν και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Τέλος οι άνθρωποι της ομάδας είναι επι ποδός, και διαθέτουν ξενώνες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με όλους του ανθρώπους του συλλόγου να είναι σε επιφυλακή τηρώντας παράλληλα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ