Superleague 2 – 98 «επίσημα» κρούσματα σε 82 ώρες

Superleague 2 – 98 «επίσημα» κρούσματα σε 82 ώρες

Το πρωτάθλημα της Superleague 2 συνεχίζει να «χτυπιέται» από τον κορωνοϊό.

Η μετάλαξη Όμικρον συνεχίζει να ταλαιπωρεί, σχεδόν όλον τον πλανήτη με τον χώρο του ποδοσφαίρου να μην αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Έτσι και το πρωτάθλημα της Superleague 2 βρίσκεται στην στη δίνη του Covid -19, με πολλές ομάδες να έχουν κάνει γνωστό μέχρι στιγμής, πως στις τάξεις τους έχουν βρεθεί πάνω από 10 θετικά κρούσματα.

Την δεδομένη χρονική στιγμή στην κατηγορία έχουν ανακοινώθεί περίπου 100 θετικά δείγματα, τα οποία στην πλειοψηφία αφορούν αθλητές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα παιχνίδια να οδηγούνται σε αναβολές, όπως συνέβη και στο πρώτο παιχνίδι για την νέα χρονιά ανάμεσα στην Καβάλα και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Χαρακτηριστικό είναι πως στις τελευταίες 82 ώρες, έχουν ανιχνευτεί 98 κρούσματα, καθώς ο Ηρόδοτος μετρά 19, η Καβάλα 13, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Εργοτέλης και η Ρόδος από 11, ο Απόλλων Λάρισας και η Καλαμάτα από 10, ΟΦ Ιεράπετρας 7 και Πανσερραϊκός 6.

Φυσικά αυτό ο αριθμός είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί, μιας και σήμερα αναμένεται οι ομάδες να υποβληθούν σε νέα τεστ ενόψει των αυριανών τους αναμετρήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ