Ηρόδοτος – Παναθηναϊκός Β’ 0-0

Ηρόδοτος – Παναθηναϊκός Β’ 0-0

Ο Παναθηναϊκός Β' αγωνίστηκε και περισσότερο από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο στην Κρήτη και παραχώρησε ισοπαλία με 0-0 στον Ηρόδοτο. Πρώτος βαθμός μετά από πέντε σερί ήττες για τους γηπεδούχους.

Στο 0-0 έμειναν Ηρόδοτος και Παναθηναϊκός Β’ στην Κρήτη για τη 14η αγωνιστική της Super League 2. Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 40′ λόγω αποβολής του Μαραθωνίτη, αλλά άντεξαν και έφυγαν έστω με τον βαθμό ο οποίος ήταν και ο πρώτος μετά από πέντε σερί ήττες για τους γηπεδούχους.

Οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με τον Χριστογεώργο να κρατάει το μηδέν για τον Παναθηναϊκό Β’ ενώ οι ισορροπίες του ματς άλλαξαν στο 40′. Ο Μαραθωνίτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, κάτι που έκανε πιο επιθετικούς τους Κρητικούς στο δεύτερο μέρος.

Κατίδης στο 47′ και Χατζησάββας δέκα λεπτά αργότερα είχαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για τον Ηρόδοτο ενώ με τη συμπλήρωση 90 λεπτών ο Θεοχάρης έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-1 όταν έφυγε τετ α τετ με τον Λουτριώτη, αλλά ο Γκόμες έβγαλε το πλασέ του πάνω στη γραμμή.

Τελευταία φάση του ματς ήταν ένα σουτ του Χαλκιαδάκη το οποίο έβγαλε εντυπωσιακά ο Χριστογεώργος και έτσι το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ηρόδοτος: Λουτριώτης, Κόρτσαμ, Αρναούτογλου, Ρουσσάκης, Αποστολίδης (46’ Γκόμεζ), Καντέ, Καργιωτάκης (60’ Γκίνη), Κατίδης (60’ Μπαρμπόσα), Βρεττός, Χατζησάββας, Χαλκιαδάκης.

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Αντωνίου (76’ Τουρκοχωρίτης), Ρόμπι, Σιδεράς, Μαρτίνης (58’ Κούτσιας), Θεοχάρης, Αγιούμπ (74’ Μπιλάλ), Αθανασακόπουλος, Μαραθωνίτης, Τσιριγώτης, Σαρδέλης (58’ Ηλιάδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ