Ο μόνος παίκτης από τον Ολυμπιακό Β’ που κράτησε ο Πέδρο Μαρτίνς…

Ο μόνος παίκτης από τον Ολυμπιακό Β’ που κράτησε ο Πέδρο Μαρτίνς…

Ο Πέδρο Μαρτίνς κράτησε στην πρώτη ομάδα τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη, παρότι έχει ακόμη τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς έτοιμους και υγιείς!

Εδώ και σχεδόν 10 ημέρες ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ανεβάσει στην πρώτη ομάδα αρκετούς ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό Β. Και για να βοηθήσουν στις προπονήσεις, λόγω των προβλημάτων με τον κορωνοϊό, αλλά και για να παρακολουθήσει την εξέλιξή τους. Οι Μπαγκαλιάνης, Μαυρουδής, Νίκολιτς, Κίτσος, Αλγκασίμ Μπα είχαν την τιμητική τους το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχει κρατήσει μόνο έναν εξ αυτών. Και ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα που συνεχίζει να προπονείται υπό τις οδηγίες του Μαρτίνς είναι ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης. Ο οποίος, μάλιστα, ήταν και ο μοναδικός από τους προαναφερθέντες που δεν μπήκε στην αποστολή του αγώνα της ομάδας Κ23 με τον Παναθηναϊκό.

Ο 20χρονος (06/02/2001) δυναμικός κεντρικός αμυντικός έχει προκαλέσει πολύ θετικές εντυπώσεις με τις φετινές εμφανίσεις του με την ομάδα Β και το ίδιο καλά πηγαίνει και στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Μάλιστα, ο Μαρτίνς τον κράτησε για τις προπονήσεις που προηγούνται του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι έχει έτοιμους και υγιείς τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Μπα και Αβραάμ. Κάτι που δείχνει ότι κάτι του αρέσει στον νεαρό στόπερ.

Ο Μπαγκαλιάνης, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Αρη, έχει ήδη 9 συμμετοχές στην ομάδα Β, όλες 90λεπτες και θεωρείται ένας από τους καλύτερους και πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του συνόλου του Ιμπαγάσα, με τις εμφανίσεις του να μην περνούν απαρατήρητες από τους ανθρώπους της πρώτης ομάδας.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Μπαγκαλιάνης αποκτήθηκε ως επένδυση για το μέλλον από τον Ολυμπιακό, καθώς από την παρουσία του στον Αρη (16 συμμετοχές, 1 γκολ με την πρώτη ομάδα, 49 αγώνες, 4 γκολ με την Κ19) είχε δείξει ότι πρόκειται για παίκτη με ταλέντο και ποιότητα.

Μάλιστα, δεν είναι ο μοναδικός κεντρικός αμυντικός υψηλών προδιαγραφών που διαθέτει ο Ολυμπιακός Β. Καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στους Ερυθρόλευκους ανήκει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Αλέξης Καλογερόπουλος. Που στα 17 του χρόνια (26/07/2004) έχει συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και θεωρείται παίκτης που μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Μπορεί να ήταν τραυματίας για σχεδόν δύο μήνες φέτος, μετά από τους αγώνες της Εθνικής Νέων, ωστόσο, ο Ολυμπιακός τον υπολογίζει και μάλιστα πολύ.

Με την ακαδημία, βεβαίως, να έχει κι άλλους ποδοσφαιριστές ειδικά στις θέσεις των στόπερ, που θεωρούνται περιπτώσεις ξεχωριστές. Αφήνοντας στην άκρη τον Κινκουέ, που ήρθε το καλοκαίρι από την Ιντερ, ξεχωρίζει η περίπτωση του Ισίδωρου Κουτσίδη (23/12/2004). Ενός παιδιού που ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, έγινε πέρυσι ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Πανσερραϊκού και έφτασε μια ανάσα από την Μπενφίκα, πριν τον «αρπάξει» ο Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ