ΑΕΛ – Νίκη Βόλου 1-0 – Πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλίας και συνεχίζει στο… κυνήγι της Βέροιας (vid)

ΑΕΛ – Νίκη Βόλου 1-0 – Πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλίας και συνεχίζει στο… κυνήγι της Βέροιας (vid)

Με σκόρερ τον Δημήτρη Μαυρία η ΑΕΛ πήρε το θεσσαλικό ντέρμπι κόντρα στην Νίκη Βόλου με 1-0 και συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Συνέχεια στις εξαιρετικές της εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΛ, η οποία χάρη σε τέρμα του Δημήτρη Μαυρία επικράτησε με 1-0 της Νίκης Βόλου στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο της Superleague 2.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκόρ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνο, με τον Δημήτρη Μαυρία να κάνει το 1-0 για την ΑΕΛ, μετά από ωραία ενέργια από τα δεξιά, με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό να εκμεταλεύεται και την ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα.

Η Νίκη Βόλου πάλεψε με την σειρά της να πάρει ότι καλύτερο μπορούσε, με την ομάδα του Βόλου στο 25′ να σπαταλά τεράστια ευκαιρία να μπει σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση, ωστόσο ο Θεοδωρόπουλος νίκησε τον Ροχάνο από την άσπρη βούλα.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο του αγώνα και ήταν η ομάδα που πλησίασε πιο πολύ στο 2-0, με το σουτ του Γκοτσαμανίδη στο 65′ να σταματά στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Το 1-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με τους «βυσσινί» να φτάνουν πλέον τους, δύο λιγότερους από την Βέροια(24βαθμ.).

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Μαυριάς (76′ Γλυνός), Όγκμποε, Γιάκος, Ακούνια.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Τσιμπούκας (54′ Βλαχομήτρος), Ανδρέου, Αλιατίδης (66′ Γρομητσάρης), Πάνος, Κάσσος, Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Μέτσε (54′ Βασιλείου), Γκαρσία, Ροχάνο (54′ Τζιώρας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ