«Βόμβα» από την Αναγέννηση Καρδίτσας πριν τον Παναθηναϊκό!

«Βόμβα» από την Αναγέννηση Καρδίτσας πριν τον Παναθηναϊκό!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε μεταγραφικό «μπαμ» λίγες ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Μεταγραφικό «μπαμ» από την Αναγέννηση Καρδίτσας πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για το Κύπελλο, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Γαλλο-σενεγαλέζου επιθετικού Μαγκαγιέ Γκεγιέ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην Έβερτον, ενώ τελευταία ομάδα του ήταν η Ντιναμό Βουκουρεστίου, από την οποία αποχώρησε πέρυσι τον Μάρτιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Π

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Magaye Serigne Falilou Gueye. Ο Magaye γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου του 1990 στο Νοζάν-Συρ-Μαρν της Γαλλίας και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του από το Στρασβούργο, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την μεταγραφή του στην Έβερτον. Στα «Ζαχαρωτά» παρέμεινε για μια τετραετία (2010-14), ενώ ενδιάμεσα είχε μεσολαβήσει και ένας εξάμηνος δανεισμός στη Μπρέστ.

Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Μίλγουολ στην οποία αγωνίστηκε για μία σεζόν. Το 2015 μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Αντανασπόρ, στην οποία παρέμεινε για μια τριετία, ενώ τη σεζόν 2018-19 φόρεσε τη φανέλα της Οσμάνλισπορ. Έπειτα μεταγράφηκε στην Καραμπάγκ του Αζερμπαϊτζάν, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής. Το 2020 μετακόμισε στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, όπου αγωνιζόταν μέχρι σήμερα.

Έχει χρισθεί διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες της Γαλλίας, έχοντας μάλιστα πετύχει και 10 γκολ, ενώ το 2012 αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Σενεγάλης, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Επίσης μετρά συμμετοχές τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League με την Καραμπάγκ.

Magaye καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ