Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό Β’, «μάχη» κορυφής στην Ξάνθη

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό Β’, «μάχη» κορυφής στην Ξάνθη

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β' με τον Αλμωπό (14:45) και το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Ξάνθη και την Βέροια (17:00 ΕΡΤ3) συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2.

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2 περιλαμβάνει τρία ματς για τον Βόρειο όμιλο αντί για τέσσερις, που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αυλαία ανοίγει στις 14:45 στην Αριδαία, όπου ο Ολυμπιακός Β’ υποδέχεται τον Αλμωπό, με την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη να ψάχνει την πρώτη της νίκη για το 2022 κόντρα στους «ερυθρόλευκους», που προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί του Πιερικού.

Την ίδια ώρα η Νίκη Βόλου θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Λάρισας, με τους «κυανόλευκους» να επιθυμούν την επιστροφή τους στις νίκες μετά από την ήττα από την Λάρισα, ενώ η ομάδα του Θωμά Γράφα ψάχνει ακόμα το πρώτο της «τρίποντο ώστε να ανακάμψει ψυχολογικά.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει στις 17:00 στα Πηγάδια, όπου Ξάνθη και Βέροια θα «κονταροχτυπηθούν» στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου. Από εκεί και πέρα, η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β’ με τα Τρίκαλα αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

14:45 Αλμωπός Αριδαίας – Ολυμπιακός Β

14:45 Νίκη Βόλου – Απόλλων Λάρισας

17:00 Ξάνθη – Βέροια ΕΡΤ3

ΠΑΟΚ Β – Τρίκαλα Αναβλήθηκε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ