Με Αλ-Καχτάνι και Νταμπό η αποστολή του Ολυμπιακού Β’

Με Αλ-Καχτάνι και Νταμπό η αποστολή του Ολυμπιακού Β’

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού Β' για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου έχοντας στις επιλογές τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός Β’ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου για το πρωτάθλημα της Superleague 2, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να ανακοινώνει την αποστολή του απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Αργεντινός τεχνικός πήρε μαζί του τον 25χρονο Αλ-Καχτάνι μετά την απόκτησή του πριν μερικές μέρες, ενώ στην αποστολή εκτός από το Σαουδάραβα μεσοεπιθετικό είναι και πάλι οι Νταμπό κα Καρμπόβνικ.

Αντίθετα, δεν είναι στις επιλογές ο Ζοάο Καρβάλιο, που στο ματς με τη Ξάνθη ήταν από τους κορυφαίους των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού Β’: 

«Την προετοιμασία του για το παιχνίδι στον Βόλο ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός U23. Οι ποδοσφαιριστές του Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, ενόψει του αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Super League 2 απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου (5/2, 14:45).

Αναλυτικά η αποστολή: Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Τζολάκης, Κωστή, Μπαγκαλιάνης, Νταμπό, Καρμπόβνικ, Ντόι, Τσέλιος, Ξενιτίδης, Σουρλής, Καλογερόπουλος, Αλ- Καχτάνι, Σαπουντζής, Πινακάς, Νίκας, Μαρίνος, Χριστοφιλόπουλος, Κλίτσα και Λιάτσος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ