Καλαμάτα – ΑΕΚ Β’ 0-0

Καλαμάτα – ΑΕΚ Β’ 0-0

ΑΕΚ Β' και Καλαμάτα έμειναν ισόπαλες χωρίς σκορ, με την Ένωση να έχει ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και νίκη, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) έμειναν ΑΕΚ Β’ και Καλαμάτα, στο γήπεδο της τελευταίας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague 2. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα καλό ημίχρονο η καθεμία, δίχως όμως κάποια να πετύχει το γκολ της νίκης.

Οι γηπεδούχοι εμφάνισαν καλύτερο πρόσωπο στο πρώτο 45λεπτο, έχοντας αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, έπεσαν όμως πάνω στους εξαιρετικούς Κορνέζο και Ραντόνια που έδωσαν λύσεις στην άμυνα όταν οι Κιτρινόμαυροι τις χρειάστηκαν.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ Β΄ ανέβασε ρυθμούς, απειλώντας την εστία της Καλαμάτας, ωστόσο ούτε εκείνη κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται με τη «λευκή» ισοπαλία.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γ. Μπελά): Ταΐρης, Τσελεπίδης, Παυλίδης(61′ Ματέους Άλβες), Παπατόλιος, Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ(82′ Μαβινγκά), Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος, Τάτος, Γρίβας(61′ Φελίπε Χέμπερτ), Λουκίνας

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Ραντόνια(82′ Σταμούλης), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μιτάι, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Γερολέμου(68′ Παρράς), Τζ. Γκαρσία(61′ Χριστόπουλος Ευθ.), Γιούσης, Ιατρούδης(68′ Ιατρούδης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ