Η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Φορτούνη – Βασικός στο ματς του Ολυμπιακού Β

Η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Φορτούνη – Βασικός στο ματς του Ολυμπιακού Β

Ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στη δράση μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη. Στο αρχικό σχήμα και ο Αλκαχτάνι στο ματς με τα Τρίκαλα.

Η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στη δράση μετά από 7,5 μήνες περίπου είναι γεγονός. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Αριέλ Ιμπαγάσα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με τα Τρίκαλα για τη Superleague 2, όπως σας είχε ενημερώσει «to10».

Ο «Φόρτου» μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι στο φιλικό με την Βολσφμπέργκερ δούλεψε σκληρά με σκοπό να ξεπεράσει για δεύτερη φορά έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό και τα κατάφερε, επιστρέφοντας στους αγωνιστικούς χώρους αρχής γενομένης από το αποψινό ματς κόντρα στη θεσσαλική ομάδα.

Ο Φορτούνης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και προπονείται κανονικά εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες, με τον Ιμπαγάσα να τον ξεκινάει βασικό. Παράλληλα, ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα θα κάνει και ο Αλκαχτάνι, που αποκτήθηκε πριν μερικές μέρες από τον Ολυμπιακό, ενώ στην αρχική ενδεκάδα είναι σε ακόμη ένα ματς και ο Καρμπόβνικ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καρμπόβνικ, Καλογερόπουλος, Ξενιτίδης, Μαυρούδης, Φορτούνης, Αλκαχτάνι, Μαρίνος, Πινακάς

Στον πάγκο βρίσκονται οι Νίκας, Κινκουέ, Λιάτσος, Αλμασάρι, Τσέλιος, Νίκολιτς, Βοϊλής, Ντόι, Νταρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ