Εντός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό Β’ και ΑΕΚ Β’

Εντός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό Β’ και ΑΕΚ Β’

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2 περιλαμβάνει τρεις αναμέτρησες με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Απόλλωνα Λάρισας και η ΑΕΚ τον Εργοτέλη.

Η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League 2 ανοίγει σήμερα με τρεις αναμετρήσεις, όπου ο Ολυμπιακός Β’  υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας, η ΑΕΚ Β’ τον Εργοτέλη και ο ΠΑΟΚ Β’ φιλοξενείται από την Βέροια.

Στις 14:45 ο Ολυμπιακός Β΄ αντιμετωπίζει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι «ερυθρόλευκοι» του Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά την εκτός έδρας ήττα τους από την Λάρισα θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να σκαρφαλώσουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Επίσης την ίδια ώρα η ΑΕΚ Β’ υποδέχεται τον Εργοτέλη με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να θέλει την νίκη για να συνεχίσει τις νίκες μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί του Καραϊσκάκη στην Άρτα. Αντίθετα η ομάδα του Εργοτέλη που μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από την Ζάκυνθο θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να ανέβει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας που θα διεξαχθεί στις 17:00 η Βέροια υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β’. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί, το οποίο έχει στις 7 τελευταίες αγωνιστικές. Στην άλλη πλευρά η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ψάχνει την τέταρτη εκτός έδρας νίκη της που θα την φέρει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ