Αστέρας Βλαχιώτη- ΑΕΚ Β΄ 1-1: Απώλεια στις καθυστερήσεις για την ΑΕΚ Β΄

Αστέρας Βλαχιώτη- ΑΕΚ Β΄ 1-1: Απώλεια στις καθυστερήσεις για την ΑΕΚ Β΄

Σοκ στο 91΄ για την ΑΕΚ Β΄, με τους «κιτρινόμαυρους» να μένουν μακριά από το τρίποντο για δεύτερο συνεχόμενο ματς (1-1). Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) και για τον Παναθηναϊκό Β΄, μεγάλο τρίποντο για τον Λεβαδειακό στην Κρήτη.

Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια για την ΑΕΚ Β΄, με τους «κιτρινόμαυρους» να μένουν στο 1-1 με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Οι γηπεδούχοι σόκαραν την ομάδα του Παναγιωτάρα στο 90ο λεπτό και την κράτησαν στην 5η θέση της Super League 2 (34 π).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, παίρνοντας το προβάδισμα στο 35ο λεπτό. Ο Γιούσης κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 0-1.

Ωστόσο, η Ένωση δεν μπόρεσε να κρατήσει το τρίποντο, με τον Φλένσμπουργκ να νικάει τον Θεοχάρη στις καθυστερήσεις για το 1-1.

Αστέρας Βλαχιώτη: Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Λάμτσε, Φουρλάνος, Πεχλιβανόπουλος, Ουρτάδο (60′ Μπούζας), Σοκολάροφ (75′ Παπούλης), Μαϊσουράντζε, Τσίπρας, Αλνταίρ (60′ Φλένσμπουργκ), Μπάτροβιτς (75′ Ζαΐμι).

ΑΕΚ Β’: Θεοχάρης, Γιανούτσος, Λάτσι, Αρβανίτης, Ραντόνια, Μουστακόπουλος (71′ Ρουκουνάκης), Γερολέμου, Γιούσης (89′ Μπούσης), Τζούντα Γκαρσία (71′ Παρράς), Μιτάι, Κοσίδης (66′ Ιατρούδης).

Καραϊσκάκης – Παναθηναϊκός Β’ 1-1

O Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε από τον Καραϊσκάκη, φεύγοντας με το βαθμό της ισοπαλίας από την Αρτα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 47ο λεπτό. Ο Μπεκατώρος εκτέλεσε φάουλ και ο Κρισμάρεβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι «πράσινοι» απάντησαν στο 76ο λεπτό. Ωραία ασίστ του Τσιριγώτη, με τον Σαρδέλη να πλασάρει εύστοχα για το τελικό 1-1.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι πράσινοι έφτασαν τους 25 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι τους 21.

Καραϊσκάκης: Λάζαρεβς, Πριόνας, Μπεκατώρος, Γιαννιώτης, Φαν Ίπερεν, Κρισμάρεβιτς, Ντοναλντόνι, Βαφειάδης, Μίλιτς (68′ Χελοβάνι), Νταλακούρας, Πέδρο (64′ Κορέλας).

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Βαγιαννιδης, Μαρτίνης, Ρόμπι, Αντωνίου, Σερπέζης (64′ Ηλιάδης), Αλμπάνης (64′ Μαραθωνίτης), Θεοχάρης, Τσιριγώτης, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος (59′ Σαρδέλης).

ΟΦ Ιεράπετρας-Λεβαδειακός 0-1

Μεγάλο διπλό για τον Λεβαδειακό στην Κρήτη! Η ομάδα της Λιβαδειάς επικράτησε με 1-0 του ΟΦΙ και ξέφυγε 6 βαθμούς από τη δεύτερη Καλαμάτα.

Στο 15ο λεπτό ο Μυτίδης ήταν εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τους φιλοξενούμενους. Στο 39′ ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, με το δοκάρι να σταματά την κεφαλιά του Πολέτο.

ΟΦ Ιεράπετρας: Καραγκιόζης, Τορίμπιο, Κάρδαρης, Μεσσιδόρο, Νεκούλ, Ντι Λορέντζο, Μπενίτεζ (53′ Μπλανκ Καζάου), Λεμονής, Βουό (65′ Μούλερ), Ντέτλερ, Αντερέγκεν.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ, Μεχία, Πολέττο, Μουτίνιο (65′ Βρακάς), Μυτίδης (76′ Μπαρμπόσα), Νίκας (46′ Νίλι), Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Τσάπρας.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

  • Νίκη Βόλου-Πιερικός 2-0

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ