Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Β’ 4-0: Ηττα για τους Ερυθρόλευκους στις Σέρρες

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Β’ 4-0: Ηττα για τους Ερυθρόλευκους στις Σέρρες

Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν εκτός έδρας από τον Πανσερραϊκό με 4-0 για την 23η αγωνιστική της Super League 2.

Εκτός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό Β’, ο οποίος έχασε από τον Πανσερραϊκό με 4-0, για την 23η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, με τα γκολ των Κόντσι και Στίνα, ο οποίος στο 69’ έκανε το 3-0. Οι Ερυθρόλευκοι στο 80’ έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ξενιτίδη, με τον Μασκανάκη στο 88’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτή την ήττα ο Ολυμπιακός Β’ παρέμεινε στους 28 πόντους και βρίσκεται στην 9η θέση του Βορείου ομίλου της Super League 2. Ο Πανσερραϊκός από την άλλη πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς έφτασε τους 20 πόντους και ανέβηκε στην 14η θέση, έχοντας μάλιστα τους ίδιους βαθμούς με τον 12ο Απόλλωνα Πόντου και τα Τρίκαλα, που είναι στην 13η θέση.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 25’ άνοιξε το σκορ με σουτ του Κόντσι. Οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά οι γηπεδούχοι λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο έκαναν το 2-0 με τον Στίνα (45’). Ο ίδιος παίκτης στο 69’ έκανε το 3-0 για την ομάδα των Σερρών και «σφράγισε» τη νίκη για τον Πανσερραϊκό. Στο 80’ ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε με δέκα παίκτες, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ξενιτίδης, με τον Μασκανάκη στο 88’ να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Ζέρης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Μαρκιόνι, Κόντσι, Ανάκογλου, Στίνα, Μέσσι, Κανίς.

Ολυμπιακός Β: Καραργύρης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης (46′ Κινκουέ), Νίκολιτς, Σουρλής, Κωστή, Πινακάς, Μαρίνος, Ντόη (46′ Βοΐλης), Ξενιτίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ