Βέροια – Λάρισα 1-1: Ισοπαλία με… νικήτρια τη «Βασίλισσα του Βορρά»

Βέροια – Λάρισα 1-1: Ισοπαλία με… νικήτρια τη «Βασίλισσα του Βορρά»

Βέροια και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι για την πρωτιά του βόρειου ομίλου της Super League 2, με την ομάδα της Ημαθίας να διατηρεί το +3 από τους Θεσσαλούς.

Ισόπαλο έληξε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στον βόρειο όμιλο της Super League 2. Βέροια και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες για να πάρουν το ματς, αλλά να μην τους χαλάει και το τελικό αποτέλεσμα αφού τους διατηρεί στο +3 από τους «βυσσινί».

Μόλις στο πρώτο λεπτό η Βέροια είχε δοκάρι σε πλασέ του Μούργου το οποίο κόντραρε και στον Γιακουμάκη ενώ στην επαναφορά ο Φοφανά δεν κατάφερε να σκοράρει από τα δύο μέτρα. Κι αφού δεν έγινε το 1-0, ήρθε το 0-1 όταν στο 4′ ο Γκοτζαμανίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 21′ η Βέροια κατάφερε να απαντήσει. Ο Μούργος εκτέλεσε το φάουλ, ο Γαβριηλίδης έκανε κεφαλιά-πάσα μέσα στη μικρή περιοχή και ο Πασάς με προβολή έκανε το 1-1. Στο 55′ μάλιστα η Βέροια κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Γιακουμάκη από τον Παπαγεωργίου, σε μία φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Ο Πασάς ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε με τα πόδια και κράτησε το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ στο ματς αφού στο 90′ ο Όγκμποε έχασε σπουδαία ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Βελλίδη.

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (75′ Κάτσε), Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (46′ Κουατένγκ), Πασάς (84′ Καπνίδης).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος (65′ λ.τ Σουλούκος), Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου (65′ Αμπούντ Ομάρ), Γκοτζαμανίδης (43′ λ.τ Μαξιμένκο), Ηλιάδης, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (65′ Κ. Παπαγεωργίου), Γιάκος (81′ Γλυνός), Όγκμποε, Νικολιάς, Μαυριάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ