Ο Παναθηναϊκός και η τρελή ιστορία του 20χρονου γκολκίπερ του, Σάιρους Μαργκόνο – Ινδονησία, Ιράν, ΗΠΑ…

Ο Παναθηναϊκός και η τρελή ιστορία του 20χρονου γκολκίπερ του, Σάιρους Μαργκόνο – Ινδονησία, Ιράν, ΗΠΑ…

Ο Σάιρους Μαργκόνο αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό Β' και ο 20χρονος τερματοφύλακας του τριφυλλιού έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες, ώστε να λάβει την Ινδονησιακή υπηκοότητα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον 20χρονο τερματοφύλακα Σάιρους Μαργκόνο, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους πράσινους, ώστε να αγωνίζεται με την δεύτερη ομάδα των πράσινων στην Super League 2.

Ο Μαργκόνο είναι γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α, ενώ ο πατέρας του έχει καταγωγή από την Ινδονησία και η μητέρα του από το Ιράν. Ξεκίνησε στην ακαδημία της Μετροπόλιταν Όουβαλ, εντάχθηκε για ένα διάστημα στο φυτώριο της Ίντερ στις Η.Π.Α., προτού μπει στην ακαδημία του Ντένβερ. Τελευταίος σταθμός η ομάδα του Κεντάκι.

Ο Σάιρους Μαργκόνο έχει ξεκινήσει πλέον τις διαδικασίες, ώστε να αποκτήσει την Ινδονησιακή υπηκοότητα, καθώς θέλει να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της Ινδονησίας U23 και να υπερασπιστεί την εστία της χώρας καταγωγής του πατέρα του, καθώς όπως τονίζει και ο ίδιος του αρέσουν τα πάντα στην Ινδονησία.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες ο πρέσβης της Ινδονησίας στη χώρα μας επισκέφθηκε το γραφείο του προέδρου της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ινδονησίας και μίλησαν για το θέμα του Μαργκόνο.

Ο Σάιρους Μαργκόνο σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε χτες στο διαδίκτυο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θέλει να λάβει την Ινδονησιακή υπηκοότητα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μαργκόνο:

«Επέλεξα την Ινδονησία γιατί ο πατέρας μου είναι από την Ινδονησία και μεγάλωσε εκεί. Μου αρέσουν οι Ινδονήσιοι, ο πολιτισμός και το φαγητό, τα πάντα έχουν να κάνουν με την Ινδονησία».

«Η μητέρα μου είναι από το Ιράν, ο πατέρας μου από την Ινδονησία και μεγάλωσα στην Αμερική. Για μένα η Ινδονησία είναι το δεύτερο σπίτι μου. Πηγαίνω συχνά εκεί για διακοπές. Και η αδερφή μου μεγάλωσε επίσης στην Ινδονησία».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ