Αστέρας Βλαχιώτη – Παναθηναϊκός Β’ 3-1: Ήττα για τον Παναθηναϊκό Β’ στη Σπάρτη

Αστέρας Βλαχιώτη – Παναθηναϊκός Β’ 3-1: Ήττα για τον Παναθηναϊκό Β’ στη Σπάρτη

Ο Παναθηναϊκός Β' γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Αστέρα Βλαχιώτη στη Σπάρτη για την 24η αγωνιστική της Super League 2, με τους πράσινους να αγωνίζονται για ένα ολόκληρο ημίχρονο με 10 παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός Β’ γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Αστέρα Βλαχιώτη στη Σπάρτη για την 24η αγωνιστική της Super League 2, με τους πράσινους να αγωνίζονται για ένα ολόκληρο ημίχρονο με 10 παίκτες. Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 18 βαθμούς και πήραν μια ανάσα στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Παναθηναϊκός Β’ ήταν καλύτερος στην αρχή της αναμέτρησης και κατάφερε να προηγηθεί όμως η αποβολή του Νταμπίζα στο 39′ λεπτό του αγώνα άλλα τα δεδομένα και έτσι ο Αστέρας Βλαχιώτη κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει μια σημαντική νίκη εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

O αγώνας

Το τριφύλλι μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3′ λεπτό κατάφερε να ανοίξε το σκορ με τον Αλμπάνη, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό Β’. Στο 5′ λεπτό είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του ο Παναθηναϊκός με τον Τουρκοχωρίτη να σπαταλάει σημαντική ευκαιρία.

Από εκεί και πέρα Ο Παναθηναϊκός Β δυσκολεύθηκε να κρατήσει την μπάλα και έκανε εύκολα λάθη με αποτέλεσμα ο Αστέρας Βλαχιώτη να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση λίγο πριν από το ημίχρονο. Στο 41′ ο Νταμπίζας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σοκολάροφ, ο οποίος ευστόχησε και έκανε το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αριθμητική υπεροχή που είχαν οι γηπεδούχοι ήταν φανερή και έτσι κατάφεραν να ανατρέψουν το παιχνίδι στο 64′ με τον Μπούζα, ο οποίος έκανε την προβολή με το παράλληλο γύρισμα του Φλένσμποργκ και έκανε το 2-1 για τον Βλαχιώτη.

Ο Παναθηναϊκός Β’ άγγιξε την ισοφάριση στο 71’ και στο 83’, όμως τα σουτ των Ηλιάδη και Καρβούνη κατέληξαν άουτ και στο οριζόντιο δοκάρι αντίστοιχα. Έτσι στο 90’, ο Αστέρας Βλαχιώτη σφράγισε την επικράτηση του, με τον Σιντορένκο να διαμορφώνει το τελικό 3-1 με συρτό πλασέ.

Αστέρας Βλαχιώτη: Ιωαννίδης, Ρόδης (46′ Φερέιρα), Πεχλιβανόπουλος, Αναστασόπουλος, Φλένσμπουργκ, Μπούζας (65′ Ουρτάδο), Λεωνιδόπουλος, Σοκολάροφ (78′ Παπούλης), Λάμτσε (70′ λ.τ Αλβάρες), Φουρλάνος, Μπάτροβιτς (78′ Σιντορένκο),

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Νταμπίζας, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης (79′ Καραμπάς), Ρόμπι, Μαραθωνίτης (72′ Τσιριγώτης), Μαρτίνης, Αλμπάνης, Ηλιάδης (79′ Καρβούνης).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ