Χανιά – ΑΕΚ Β΄ 2-1: Aνατροπή και νίκη για τα Χανιά κόντρα στην Ένωση

Χανιά – ΑΕΚ Β΄ 2-1: Aνατροπή και νίκη για τα Χανιά κόντρα στην Ένωση

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τις αρχές του δεύτερου μέρους τα Χανιά κατάφεραν να φέρουν... τούμπα το ματς κόντρα στην ΑΕΚ Β' με δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη με 2-1. Με δέκα παίκτες για περισσότερο από μισή ώρα η Ένωση λόγω αποβολής του Λάτσι στο 62΄.

Αν και προηγήθηκε με πέναλτι του Γιούση στο 49′ η ΑΕΚ Β δεν τα κατάφερε κόντρα στα Χανιά γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Δεν άντεξαν οι κιτρινόμαυροι οι οποίοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες για περισσότερο από μισή ώρα αγώνα, λόγω της απόβολής του Λάτσι στο 62′. Τεταρτό συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη για την Ένωση.

Η ΑΕΚ Β’ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να καταφέρει στο πρώτο 45λεπτο να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό το κατάφερε με το «καλημέρα» της επανάληψης χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιούση στο 49′. Ωστόσο στο 62′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τον Λάτσι να βλέπει την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους κιτρινόμαυρους με παίκτη λιγότερο.

Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν σε μια σπουδαία αντροπή. Αρχικα έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ του Κολλά και πήραν τη νίκη με γκολ του Τριανταφυλλάκου στο 92′. Τα Χανιά σκαρφάλωσαν στην 3η θέση του Νοτίου ομίλου της Super League 2, με την ΑΕΚ Β’ να παραμένει 7η.

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Φόμπι (81′ Καψάλης), Ζιούλης, Παντεκίδης, Κογιέτε (70′ Καμαρά), Παναγιωτούδης, Κάρλος (81′ Βασιλακάκης), Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Βάρκας, Κόλα (58′ Κολλάς).

ΑΕΚ Β (Παναγιωτάρας): Γκίνης, Σταμούλης, Μπούσης (78′ Παρράς), Λάτσι, Γιαννούτσος, Μουστακόπουλος, Μπάμπης, Γερολέμου (66′ Αρβανίτης), Γιούσης (78′ Τζούντα Γκαρσία), Μιτάι, Κοσίδης (70′ Ε. Χριστόπουλος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ