Ο «πιστολέρο» της Super League 2: Έχει 22 γκολ σε 24 ματς και κυνηγάει ένα απίθανο ρεκόρ (vids)

Ο «πιστολέρο» της Super League 2: Έχει 22 γκολ σε 24 ματς και κυνηγάει ένα απίθανο ρεκόρ (vids)

Ποιός είναι ο πρώτος σκόρερ της Super League 2, που κάνει όργια σε κάθε ματς, μετράει επτά σερί ματς με γκολ και είναι έτοιμος να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ;

Η Βέροια πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού στη Super League 2 και είναι έτοιμη να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Η ομάδα από την Ημαθία είναι στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 61 βαθμούς και με 7 αγωνιστικές να απομένουν είναι «αγκαλιά» με το μπαράζ για την άνοδο στη Superleague.

Ο κύριος λόγος που η Βέροια πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Πασά, ο οποίος οδηγεί τη «βασίλισσα» στην κατάκτηση του τίτλου στον βόρειο όμιλο με μαθηματική ακρίβεια. Και με επιδόσεις απίθανες… Ο Έλληνας επιθετικός της Βέροιας ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» το παιχνίδι και με τον Πανσερραϊκό σκοράροντας για 7ο σερί ματς και έδωσε ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του με 1-0.

Ο Πασάς με αυτό το τέρμα που σημείωσε συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα των «κανονιών» της Super League 2, καθώς έφτασε τα 22 τέρματα σε 24 συμμετοχές σε μια τρομακτική επίδοση. Μάλιστα γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή αν αναλογιστεί κανείς πως η Βέροια έχει σκοράρει συνολικά 50 τέρματα και ο Πασάς έχει καταφέρει να πετύχει τα 24, σχεδόν τα μισά.

Με επτά ματς να απομένουν ακόμα για την ομάδα του Δερμιτζάκη, ο Πασάς είναι το ακλόνητο φαβορί για να χριστεί πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, έχοντας πέντε τέρματα περισσότερα από τον Ρόβα (17 γκολ) του Αλμωπού. Και με τον ρυθμό που σκοράρει μοιάζει αδύνατο να τον προλάβει κάποιος άλλος μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ίσα ίσα που στα 7 ματς που απομένουν αν καταφέρει και πετύχει ακόμη έξι γκολ, θα σπάσει κι ένα ρεκόρ σκοραρίσματος, ξεπερνώντας τα 27 τέρματα που πέτυχε πριν τέσσερα χρόνια ο Δημήτρης Μάνος με τον ΟΦΗ. Ο Πασάς, που πέρασε παλαιότερα από Παναιτωλικό, Ηρακλή, Άρη και Κέρκυρα χωρίς κάποια πολύ σπουδαία επιτυχία, είναι αναμφίβολα ο MVP του φετινού πρωταθλήματος και δεν είναι τυχαίο ότι ήδη έχει στρέψει πάνω του πολλά… βλέμματα.

Το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό Β’:

Το γκολ με τον Απόλλωνα Λάρισας:

Το γκολ με την ΑΕΛ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ