Ήττες για Παναθηναϊκό Β’ και ΠΑΟΚ Β’, «βύθισε» κι άλλο τον Ολυμπιακό Βόλου η Νίκη

Ήττες για Παναθηναϊκό Β’ και ΠΑΟΚ Β’, «βύθισε» κι άλλο τον Ολυμπιακό Βόλου η Νίκη

Παναθηναϊκός Β' και ΠΑΟΚ Β' ηττήθηκαν από ΟΦ Ιεράπετρας (2-0) και Αλμωπό Αριδαίας (0-1) αντίστοιχα ενώ η Νίκη Βόλου επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Ολυμπιακού Βόλου κάνοντάς του ακόμη πιο δύσκολο το έργο της παραμονής.

Σημαντικές νίκες για Ιεράπετρα, Αλμωπό Αριδαίας και Νίκη Βόλου στην 28η αγωνιστική της Super League 2! H ομάδα της Κρήτης επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του Παναθηναϊκού και τον έπιασε με 30 βαθμούς στη 10η θέση της βαθμολογίας, ο Αλμωπός νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο του Μακεδονίκου και στο ντέρμπι του Βόλου η Νίκη «καθάρισε» με 2-1 εκτός έδρας τον Ολυμπιακό ο οποίος «βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Ο ΟΦ Ιεράπευτρας έκανε το 1-0 με γκολ του Μεσιδόρο στο 12′ και στο 80′ ο Βουό πέρασε και τον Ξενόπουλο κι έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Εκτός από την ήττα οι «πράσινοι» ανησυχούν και για τον Βαγιαννίδη που αποχώρησε τραυματίας στο 74′.

Ο.Φ. Ιεράπετρας: Μανουσάκης, Ντι Λορέντζο, Βιβάνκο, Ντέτλερ, Κατάλντι (66′ Νεκούλ), Καλλιτσουνάκης (86′ Ψάνης), Λεμονής, Μίλερ, Βουό, Μεσιδόρο, Μπενίτεζ.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης (74′ Τουρκοχωρίτης), Σιδεράς, Αντωνίου (75’ Ματσαδές), Μαρτίνης, Θεοχάρης, Καρβούνης (61′ Ηλιάδης), Κρυπαράκος (18′ λ.τ. Τσιριγώτης), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Μαραθωνίτης (61’ Αλμπάνης).

Ούτε τώρα ο ΠΑΟΚ Β’

Ο Αλμωπός Αριδαίας άφησε για πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη τον ΠΑΟΚ  Β’ αφού επικράτησε με 1-0 χάρη σε ωραίο γκολ του Ρόβα μόλις στο 8ο λεπτό. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τις σπατάλησε.

ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Γροσδής, Σαλαμαμούρας (78′ Μελετίδης), Τσοπούρογλου (46′ Κουλούρης), Κούτσιας (78′ Τζίμας), Χατζηστραβός (51′ λ.τ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (63′ Γαϊτανίδης).

Αλμωπός Αριδαίας: Ντόκιτς, Πρίκας, Παρασκευάς, Ρουσσάκης, Κολλαράς, Σέχου, Ασλαμπάλογλου, Πέττας (78′ Ζαχαρός), Κέρθι, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης (61′ Γιουκούδης).

Ήττα – μαχαιριά για Ολυμπιακό Βόλου

Στο ντέρμπι του Βόλου ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στη Νεάπολη τη Νίκη η οποία έφυγε με σημαντικό διπλό (1-2). Κάσσος στο 26′ και Τσουκαλάς στο 45’+2′ έβαλαν μπροστά με δύο γκολ τη Νίκη στο πρώτο ημίχρονο, για να μειώσει ο Σιάφας σε 1-2 στο  76′.

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοβ, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Μαρκοπουλιώτης, Βερνάρδος (88′ Χατζής), Σκοπελίτης, Ντιαμπί (56′ Κόλα), Μάνγκα, Ντος Σάντος (46′ Κουντουριώτης), Ξύδας (28′ λ.τ Γκαργκαλατζίδης), Σιαφά.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος, Αθανασίου (88′ Πάνος), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Παναγιώτιδης (88′ Μέτσε), Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος (67′ Βασιλείου), Μιράντα (80′ Αλιατίδης), Κουσκουνάς (80′ Τζιώρας).

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Α’ όμιλος

Σάββατο 2 Απριλίου 2022 (14:45)
Ολυμπιακός Β’-Πιερικός 3-0
ΠΑΟΚ Β’-Αλμωπός Αριδαίας 0-1
Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου 1-2
Κυριακή 3 Απριλίου 2022 (14:45)
Ηρακλής-Απόλλων Πόντου
Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη
Τρίκαλα-ΚαβάλαΑΕΛ-Θεσπρωτός (17:00)

Ρεπό: Βέροια

Β’ όμιλος

Σάββατο 2 Απριλίου 2022
ΟΦ Ιεράπετρας-Παναθηναϊκός Β’ 2-0
Αιγάλεω-ΑΕΚ Β’ (17:00)
Κυριακή 3 Απριλίου 2022 (14:45)
Λεβαδειακός-Επισκοπή
Ηρόδοτος-Κηφισιά
Καλλιθέα-Καλαμάτα
Ζάκυνθος-Καραϊσκάκης Άρτας (15:00)
Χανιά-Εργοτέλης
Διαγόρας-Αστέρας Βλαχιώτη

Ρεπό: Ρόδος

Η επόμενη (29η) αγωνιστική

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022
Α’ όμιλος (15:00)
Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β’
Αλμωπός Αριδαίας-Τρίκαλα
Καβάλα-ΑΕΛ
Θεσπρωτός-Απόλλων Λάρισας
Ξάνθη-Ολυμπιακός Β’
Πιερικός-Πανσερραϊκός
Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής
Απόλλων Πόντου-Βέροια

Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

Β’ όμιλος (15:00)

Αστέρας Βλαχιώτη-Χανιά
Εργοτέλης-Ζάκυνθος
Καραϊσκάκης Άρτας-ΟΦ Ιεράπετρας
Παναθηναϊκός Β’-Καλλιθέα
Καλαμάτα-Αιγάλεω
ΑΕΚ Β’-Ηρόδοτος
Κηφισιά-Λεβαδειακός
Επισκοπή-Ρόδος

Ρεπό: Διαγόρας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ