Νότιος όμιλος: Μπήκε με το δεξί στο «Σεραφείδειο» η ΑΕΚ Β’ (3-1), νίκες για Λεβαδειακό (1-4) και Καλαμάτα (3-0)

Νότιος όμιλος: Μπήκε με το δεξί στο «Σεραφείδειο» η ΑΕΚ Β’ (3-1), νίκες για Λεβαδειακό (1-4) και Καλαμάτα (3-0)

Η ΑΕΚ Β' έκανε ιδανικό ποδαρικό στο «Σεραφείδειο» καθώς επικράτησε με 3-1 του Ηρόδοτου ενώ με άνετες νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι Λεβαδειακός και Καλαμάτα κόντρα σε Κηφισιά και Αιγάλεω αντίστοιχα. Λευκή ισοπαλία για Παναθηναϊκό Β' και Καλλιθέα.

Στο πρώτο της παιχνίδι στο «Σεραφείδειο» η ΑΕΚ Β’ μπήκε με το δεξί αφού επικράτησε με 3-1 του Ηρόδοτου για την 29η αγωνιστική της Super League 2, παρουσία μάλιστα του Δημήτρη Μελισσανίδη και 1000 οπαδών της. Ιστορική μέρα για τον σύλλογο, καθώς για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια, επαγγελματική ομάδα της ΑΕΚ αγωνίστηκε σε δικό της γήπεδο.

Με νίκες συνέχισαν και οι πρωτοπόροι του Νοτίου ομίλου αφού ο Λεβαδειακός έφυγε με επιβλητικό διπλό (1-4) από την Κηφισιά ενώ η Καλαμάτα διέλυσε με 3-0 το Αιγάλεω. Στο 0-0 έμεινε ο Παναθηναϊκός Β’ κόντρα στην Καλλιθέα, με τους «πράσινους» να έχουν δύο δοκάρια και να μένουν για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη.

Με την αύρα του «Σεραφείδειου»

Η ΑΕΚ Β’ μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα του ματς και στο πρώτο ημίχρονο έχασε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες, με Ραντόνια, Κορνέζο και Ιατρούδη. Τα γκολ όμως ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 54′ ο Τζούντα Γκαρσία έβγαλε την παράλληλη μπαλιά και ο Χριστόπουλος έκανε το 1-0 ενώ τέσσερα λεπτά μετά από ωραία ενέργεια του Γερολέμου, ο Ιατρούδης με πλασέ έκανε το 2-0 για τους «κιτρινόμαυρους». Στο 64′ ο Χαλκιαδάκης μείωσε σε 2-1 για τον Ηρόδοτο και στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ Β΄έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Γιούση από νέα ασίστ του Γκαρσία.

ΑΕΚ Β’ (Παναγιωτάρας): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια (80? Σταμούλης), Λάτσι, Κορνέζος, Παρράς, Μπάμπης, Γερολέμου (86? Γιαννούτσος), Τζούντα Γκαρσία, Γιούσης, Ευθ. Χριστόπουλος (71? Μπούσης), Ιατρούδης (80? Γκολφίνος).

Ηρόδοτος (Βασίλης Βούζας): Κόρστα, Ασίγκμπα, Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Γκόμεζ, Καντέ, Μπαρμπόσα, Αποστολίδης, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Ποζατζίδης

Νίκες για Λεβαδειακό και Καλαμάτα, όλα μηδέν για Παναθηναϊκό Β’ και Καλλιθέα

Στο +10 ξέφυγε ο Λεβαδειακός στη βαθμολογία με το 4-1 επί της Κηφισιάς. Ο Μπαχανάκ έκανε το 0-1 στο 31′ και τα υπόλοιπα γκολ ήρθαν στο δεύτερο μέρος. Ο Νίλι στο 68′ έκανε το 0-2, με τον Βρακά στο 83′ και το 85′ να διαμορφώνει το 0-4. Ο Ντοριβάλ μείωσε σε 1-4 με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Η Καλαμάτα με πρωταγωνιστή τον Γρίβα έφτασε σε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στο Αιγάλεω. Ο Γρίβας πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ, στο 12′ και στο 35′ ενώ ο Φελίπε διαμόρφωσε το 3-0 στο 89′.

Η Καλλιθέα έχασε έδαφος για την πρώτη θέση, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό Β’, σε παιχνίδι που οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι και είχαν δύο δοκάρια.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής για τον Νότιο Όμιλο:
Αστέρας Βλαχιώτη-Χανιά 0-0
Επισκοπή-Ρόδος 4-2
Καραϊσκάκης Άρτας-ΟΦ Ιεράπετρας 2-3
Παναθηναϊκός Β’-Καλλιθέα 0-0
Καλαμάτα-Αιγάλεω 3-0
ΑΕΚ Β’-Ηρόδοτος 3-1
Κηφισιά-Λεβαδειακός 1-4
Εργοτέλης-Ζάκυνθος 1-0
Ρεπό: Διαγόρας

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ