Ολυμπιακός Β’ – Θεσπρωτός 4-0: Ξέσπασαν οι Ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός Β’ – Θεσπρωτός 4-0: Ξέσπασαν οι Ερυθρόλευκοι

Με χατ-τρικ του Δημήτρης Πινακά, ο Ολυμπιακός Β’ διέλυσε με 4-0 τον Θεσπρωτό για την 30η αγωνιστική της Super League 2.

One man show ήταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με τον Θεσπρωτό για την 30η αγωνιστική της Super League 2, με τον Δημήτρη Πινακά να κάνει σπουδαία εμφάνιση κόντρα στους Ηπειρώτες και να βάζει τα τρία από τα τέσσερα γκολ των Πειραιωτών (4-0).

Ο νεαρός άσος σκόραρε μία φορά στο πρώτο ημίχρονο (39’) και δύο στο δεύτερο (62’, 65’), με τον 20χρονο επιθετικό να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού Β’. Το σκορ είχε ανοίξει στο 24’ ο Βοΐλης.

Με αυτή η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα έφτασε τους 35 πόντους και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στου 30 βαθμούς και έπεσαν στην 11η.

Kυρίαρχος ο Ολυμπιακός Β’

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν από τα πρώτα λεπτά τις… άγριες διαθέσεις τους. Στο 8’ απείλησαν με τον Βοΐλη, αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ. Στο 17’ ο Κίτσος έκανε ωραία ενέργεια και σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κίναλη. Στο 21’ ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού μπλόκαρε το σουτ του Φαντιγκά.

Οσο περνούσαν τα λεπτά, ο Ολυμπιακός Β΄ ανέβαζε ακόμα περισσότερο την πίεσή του και στο 24’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Αλέξανδρο Βοΐλη. Ο νεαρός επιθετικός κυνήγησε τη φάση και δικαιώθηκε, κάνοντας το 1-0 για τους Ερυθρόλευκους. Ο Κωστή έκανε το σουτ, ο Κίναλης απέκρουσε, ο Βοΐλης πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, οι Πειραιώτες έφτασαν στο 2-0 με τον Δημήτρη Πινακά. Ο Κωστή, μετά την πάσα του Ξενιτίδη, έκανε το γύρισμα από δεξιά στον Πινακά και αυτός με σουτ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα του Κίναλη, διπλασιάζοντας τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β’ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 62’ ο Πινακάς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι έκανε το 3-0 για την ομάδα του Ιμπαγάσα. Ο Βοΐλης έδωσε στον 20χρονο επιθετικό και αυτός με σουτ νίκησε τον Κίναλη, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ. Τρία λεπτά αργότερα ο Πινακάς σκόραρε ξανά, για το 4-0. Ο νεαρός ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, μετά την ωραία πάσα του Κίτσου και έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα. Η καλύτερη εμφάνισή του με τα χρώματα των Πειραιωτών, με τον 20χρονο να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην εμφατική νίκη των γηπεδούχων. Το 4-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον Ολυμπιακός Β’ να φτάνει στην 9η νίκη του στη φετινή σεζόν.

Ολυμπιακός Β’: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Ξενιτίδης, Κανέ, Φαντιγκά, Κωστή, Βοΐλης, Πινακάς.

Θεσπρωτός: Κίναλης, Ντ’ Αλέσιο, Γώγος, Κωνσταντίνου, Ζιώγας, Πατσέκο, Ραμίρες, Λύγκας, Ρομέρο, Βασιλάκης, Γεωργούσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ