Καλαμάτα: «Όποιος δεν μπορεί να πάρει το δελτίο του και να φύγει»

Καλαμάτα: «Όποιος δεν μπορεί να πάρει το δελτίο του και να φύγει»

Με πρόστιμο 20.000 ευρώ τιμώρησε τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού σταφ η Καλαμάτα μετά την ήττα από τον Ηρόδοτο.

Σκληρή ανακοίνωση κατά των ποδοσφαιριστών της από την Καλαμάτα. Με επίσημη τοποθέτηση, η μεσσηνιακή ενημέρωσε πως οι παίκτες, αλλά και τα μέλη του τεχνικού σταφ τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 20.000 ευρώ για την κακή εικόνα και την ήττα στη Νέα Αλικαρνασσό από τον Ηρόδοτο με 2-1, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «όποιος νοιώθει ότι δεν μπορεί να σηκώσει τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας να περάσει από το γραφείο να πάρει το δελτίο του και να φύγει!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ στα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και σε όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην Κρήτη με τον Ηρόδοτο.

Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ήταν απογοητευτική και περιμένουμε οι παίκτες να ζητήσουν συγνώμη από τους φιλάθλους μας για αυτή την ήττα.

Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και όποιος νοιώθει ότι δεν μπορεί να σηκώσει τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας να περάσει από το γραφείο να πάρει το δελτίο του και να φύγει!

Την Τετάρτη δίνουμε ένα παιγνίδι ντέρμπι στην Παραλία με το Λεβαδειακό και ζητάμε τη συμπαράσταση των οπαδών μας.

Τον θέλουμε κοντά μας να μας βοηθήσει με τις ιαχές του να πάρουμε τη νίκη.

Νοιώθει απογοήτευση, αλλά πιστεύουμε ότι οι παίκτες θα κάνουν αυτό που πρέπει για να τους δώσουν τη χαρά που τους στέρησαν στην Κρήτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ