Καβάλα – Ολυμπιακός Β’ 0-0: Όλα μηδέν…

Καβάλα – Ολυμπιακός Β’ 0-0: Όλα μηδέν…

Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις και χωρίς ιδιαίτερο θέαμα στην Καβάλα, ο Ολυμπιακός Β' έμεινε στο 0-0 με την τοπική ομάδα για την 31η αγωνιστική της Super League 2.

Ματς χωρίς γκολ και ιδιαίτερες συγκινήσεις στην Καβάλα. Ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε στο 0-0 με τους «αργοναύτες» για την 31η αγωνιστική της Super League 2, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Σημαντικός βαθμός για τους γηπεδούχους που βρίσκονται στο -2 από τη σωτηρία με 27 βαθμούς και με αγώνα λιγότερο μάλιστα, ενώ η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς.

Οι αξιόλογες ευκαιρίες στο ματς ήταν ελάχιστες, με τον Τζολάκη να επεμβαίνει όπου χρειάζεται για τον Ολυμπιακό Β’, με κορυφαία απόκρουση του Έλληνα τερματοφύλακα στο 88′ όταν έσωσε σε κοντινή προσπάθεια του Γροσδάνη. Ο Κινκούε είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς για τους Πειραιώτες όταν στο 56′ οι αμυντικοί της Καβάλας έδιωξαν πάνω στη γραμμή μία κεφαλιά του άσου του Ολυμπιακού.

Δύο καλά σουτ από Πινακά και Κίτσο στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν βρήκαν στόχο για τον Ολυμπιακό Β’ και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ματς.

Καβάλα (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Αρμάλας, Στίκας, Σπάσιτς, Θωμαΐδης, Οκάν (46′ Ρέτσος), Μαρινάκης, Σαμπανίδης, Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κίτσος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Καρμπόβνικ, Ξενιτίδης, Νταμπό (74’ Πινακάς), Σουρλής, Μαρίνος (70’ Βοΐλης), Κωστή (79’ Αποστολόπουλος), Α. Μπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ