Oλυμπιακός Β’ – Απόλλων Πόντου 2-0: Ο νόμος του… Ρέντη

Oλυμπιακός Β’ – Απόλλων Πόντου 2-0: Ο νόμος του… Ρέντη

Τα τέρματα των Μπα (65') και Κωστή (85') στην επανάληψη ήταν αρκετά ώστε ο Ολυμπιακός Β' να επικρατήσει με 2-0 του Απόλλων Πόντου σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Superleague 2. Τέταρτη σερί εντός έδρας νίκη για το σύνολο του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Στον Ρέντη είναι κυρίαρχος….

Με γκολ των Μπα (65′) και Κωστή (85′) ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Απόλλων Πόντου σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Superleague 2.

Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, η οποία τις τρεις προηγούμενες φορές που έπαιξε στον Ρέντη διέλυσε με 4-0 τον Θεσπρωτό  με 3-0 τον Πιερικό και με 2-1 τον Αλμωπό Αριδαίας.

Εντός έδρας οι Ερυθρόλευκοι τα πηγαίνουν καλύτερα, έχοντας 9 νίκες σε 15 αναμετρήσεις.  Οι Πειραιώτες έφτασαν στους 42 πόντους και είναι στην 7η θέση, ενώ στη 10η θέση με 36 έμεινε ο Απόλλων.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακος Β’ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσε να βρεις τις λύσεις, απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα όπως αυτή του Απόλλων Πόντου.

Τελικά η κυριαρχία των παικτών του Αριέλ Ιμπαγάσα μετουσιώθηκε σε γκολ στην επανάληψη, με τον Αλγκασίμ Μπα στο 65′ να δίνει προβάδισμα στους ερυθρόλευκους, έπειτα από το εξαιρετικό γύρισμα του Σουρλή.

Στο 84ο λεπτό η ομάδα του Ιμπαγάσα έκανε δύο τα τέρματά της. Ο Μαρίνος τροφοδότησε τον Κωστή, ο οποίος έκανε το 2-0, το οποίο έμεινε έως το φινάλε του αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Μαρίνος, Βοΐλης, Κίτσος, Κωστή, Σουρλής, Πινακάς

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Βανκεβάι, Αμπουντού, Καλογέρης, Κουάκου, Αμαραντίδης, Ιντζίδης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ