Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Β’ 0-1

Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Β’ 0-1

Χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βοίλη (55') ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε με 1-0 της Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό και διεύρυνε το αήττητο σερί που «τρέχει» στους έξι αγώνες. Πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία ματς για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Το «τρένο» του Ολυμπιακού Β’ πέρασε και από τον Βόλο.

Χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλέξανδρου Βοίλη, η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα επικράτησε με 1-0 της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Τέταρτο σερί τρίποντο για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, με τα θετικά αποτελέσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Έτσι ο Ολυμπιακός Β’ έφτασε τους 48 πόντους και είναι στην 5η θέση στο -3 από την 4η ομάδα του Βόλου.

Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς κάποιο σκορ, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για το γκολ. Νωρίς στο β’ μέρος στο 54ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Βοΐλης ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε στην αντίθετη πλευρά τον Αποστολίδη και έκανε το 1-0.

Στο 60ο λεπτό ο Ολυμπιακός Β’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Πινακά.  Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοση τους, προκειμένου να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, δίχως ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα, και το σύνολο του Αριέλ Ιμπαγάσα να πανηγυρίζει ακόμη ένα τρίποντο, διευρύνοντας το αήττητο σερί που «τρέχει» στος έξι αγώνες.

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Κάσσος, Αθανασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Βασιλείου, Μιράντα, Βλαχομήτρος, Κουσκουνάς.

Ολυμπιακός Β’: Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Μαρίνος, Βοΐλης, Κίτσος, Σουρλής, Πινακάς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ