Λεβαδειακός και Βέροια κοντράρονται στο ματς της χρονιάς

Λεβαδειακός και Βέροια κοντράρονται στο ματς της χρονιάς

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τη Βέροια στη ρεβάνς των μπαράζ ανόδου στη Superleague, με τους Βοιωτούς να έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι.

Λεβαδειακός και Βέροια μάχονται σήμερα (16:30, ΕΡΤ 3) στη Βοιωτία για μια θέση στη Superleague τη νέα σεζόν.

Οι Βοιωτοί έχουν στα χέρια τους το προβάδισμα που πήραν στο πρώτο παιχνίδι με τη νίκη τους με 1-0 στην Ημαθία την προηγούμενη Κυριακή και με μία ισοπαλία μπορούν να πανηγυρίσουν την επιστροφή τους μετά από τρία χρόνια.

Από την άλλη, θέλει νίκη με ένα γκολ διαφορά για να στείλει το ματς στην παράταση, καθώς δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ στα παιχνίδια μπαράζ, ενώ με 2 γκολ και πάνω παίρνει εκείνο το εισιτήριο για τα σαλόνια της Superleague.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα που θα κερδίσει στο μπαράζ επιστρέφει στη πρώτη κατηγορία, ενώ ο ηττημένος θα παίξει με τη Λαμία που τερμάτισε προτελευταία στην πρώτη κατηγορία εκ νέου σε αγώνες μπαράζ που θα γίνουν στις 22 και 29 Μαΐου.

Την αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Αζέρος Αλιγιάρ Αγκάγεφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αμίλαρι, Ζεϊνάλοφ και 4ο τον κ. Τσέτσιλα, ενώ δεν θα υπάρχει VAR.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος, Μεχία, Χάμοντ, Νίλι, Πολέτο, Μουτίνιο και Μυτίδης.

Βέροια: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαραγκόνας, Σκόνδρας, Πεταυράκης, Γαβριηλίδης, Οικονόμου, Μούργος, Κάτσε, Γιακουμάκης, Πασάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ