Βέροια – ΠΑΟΚ Β’ 1-1: «Κέρδισε» Μιχαηλίδη, αλλά έχασε τη νίκη στο φινάλε…

Βέροια – ΠΑΟΚ Β’ 1-1: «Κέρδισε» Μιχαηλίδη, αλλά έχασε τη νίκη στο φινάλε…

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης επέστρεψε στη δράση σχεδόν οκτώ μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, με τον ΠΑΟΚ Β' να μένει στο 1-1 με τη Βέροια εκτός έδρας για την πρεμιέρα της Super League 2.

Μετά από σχεδόν οκτώ μήνες, ο Γιάννης Μιχαηλίδης επέστρεψε στη δράση αφήνοντας πίσω τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Ο 22χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ, πήρε χρόνο συμμετοχής στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας Β’ του Δικεφάλου κόντρα στη Βέροια για την πρεμιέρα της Super League 2, όπου οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν νωρίς στο δεύτερο μέρος με τον Χατζηστραβό, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν τον βαθμό στην τελευταία φάση του αγώνα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Μπουόλι.

Διαβάστε επίσης: «Χτύπησε» ξανά ο Γιαννακόπουλος: Τι είπε για τη διαιτησία, τον Παναθηναϊκό, τον Ράντονιτς και τον Λάσο…

Η Βέροια ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς και με τον Μπουόλι απείλησε αρκετές φορές την εστία του ΠΑΟΚ Β’. Ο Μπαλωμένος όμως κράτησε «όρθια» την ομάδα του όσες φορές χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σε υποδειγματική αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, ο Μπράντονιτς βρήκε τον Χατζηστραβό και εκείνος πλάσαρε τον Παπαδόπουλο από το ύψος του πέναλτι για το 0-1. Στο 64′ πέρασε στο ματς ο Μιχαηλίδης αντί του Κωττά, παίρνοντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο, με τα δεδομένα του ματς να αλλάζουν στις καθυστερήσεις.

Η Βέροια κέρδισε πέναλτι, ο Μπουόλι το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και αυτό ήταν το τελικό σκορ αφού δεν υπήρχε άλλος χρόνος στο ματς.

Βέροια (Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Μαραγκός (Ιωάννου 80′), Στίκας, Παπαχρήστος, Μπλέτσας (Μπαλωμένος 58′), Μπούζας (Ισαακίδης 81′), Μπουκουβάλας, Ορφανίδης (Κατσούκης 73′), Φασίδης, Μπουόλι.

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (Γιαξής 46′), Τασιούρας, Κωττάς (Μιχαηλίδης 63′), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα, Μπράντονιτς (Σπυράκης 73′), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (Σπυρίδης 79′), Πανίδης (Γκορντεζιάνι 63′).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ