Σε ποια ομάδα είπε «όχι» ο Λουτσέσκου

Σε ποια ομάδα είπε «όχι» ο Λουτσέσκου

Αγγλικές... σειρήνες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αρνητικός ο κόουτς του ΠΑΟΚ...

Στη λίστα της Χαλ βρέθηκε σημειωμένο το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Νησί, η ομάδα του Ατζούν Ιλιτζαλί προσέγγισε την πλευρά του προπονητή του ΠΑΟΚ μετά το… ναυάγιο με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης: «Τρέλα» στον Παναθηναϊκό: Sold out σε λίγα λεπτά το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Η ομάδα της Championship θέλησε να δώσει τα… κλειδιά στον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο, όμως, να ρίχνει «άκυρο». Συγκεκριμένα, στην επαφή που υπήρξε με τη Χαλ, ο 53χρονος τεχνικός φέρεται να τόνισε πως είναι αφοσιωμένος στον Δικέφαλο του βορρά.

«Η Χαλ, κατά την διάρκεια της αναζήτησης για το νέο της προπονητή και μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς, είχε συγκεκριμένες επιλογές…

Οι ‘τίγρεις’ είχαν επαφές τόσο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου που είναι προπονητής του ΠΑΟΚ, όσο και με τον Νέναντ Μπιέλιτσα (πρώην προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της Όσιγιεκ). Αμφότεροι ήταν πολύ ψηλά στις επιλογές των ανθρώπων της Χαλ και βρέθηκαν στα τελευταία στάδια της έρευνας προκειμένου να συνάψουν συνεργασία…», ανέφερε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Hulldailymail».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χαλ βρίσκεται στην 21η θέση του πρωταθλήματος με 20 βαθμούς έπειτα από 19 αγωνιστικές έχοντας 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ