Παναθηναϊκός Β΄ – Απόλλων Λάρισας 5-2: Πρεμιέρα με το «δεξί» για τους πράσινους

Παναθηναϊκός Β΄ – Απόλλων Λάρισας 5-2: Πρεμιέρα με το «δεξί» για τους πράσινους

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση ο Παναθηναϊκός Β' ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Απόλλων Λάρισας με 5-2 στην πρεμιέρα του Νοτίου Ομίλου.

Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός Β’ επικράτησε με 5-2 του Απόλλων Λάρισας, στην πρεμιέρα του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2.

Αρχικά στο 20′ ο Μαρτίνης με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 στην Καισαριανή, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Αθανασακόπουλος με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα των πρασίνων.

Διαβάστε επίσης: Η λεπτομέρεια στο «έγκλημα» του Κέλετ… -Τι του είπαν από το VAR (pic & vid)

Οι Λαρισαίοι απάντησαν, με τον Ζαχαράκη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο ξεκίνημα της επανάληψης, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους, μιας και ο Αυλωνίτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 65′ για το 3-1, με τον Χατζή πέντε λεπτά αργότερα να τιμωρείται με κόκκινη κάρτα.

Ο Ηλιάδης πέτυχε όμορφο τέρμα στο 70′ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Καλούσης μείωσε σε 4-2 στο 72′, ενώ ο Ανδρικόπουλος στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης (80’ Ανδρικόπουλος), Σιδεράς, Εμπό, Μαρτίνης, Ηλιάδης (78’ Σερπέζης), Βουτσάς, Κρυπαράκος (57’ Σαρδέλης), Αθανασακόπουλος, Ταβάρες (77’ Αντωνίου), Αλμπάνης (46’ Tερεζίου).

Απόλλων Λάρισας: Μέλι, Αυλωνίτης (89’ Ποτούσογλου), Γιαννίτσης, Φουρκιώτης (46’ Καλούσης), Ντ’ Αγκοστίνο (46’ Ζαχαράκης), Σταμάτης (76’ Μπαλογιάννης), Λίταινας, Σιατραβάνης, Λόπες (77’ Ντιουλγκέροφ), Χατζής, Κλιγγόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ