Καλαμάτα – Παναχαϊκή 0-0: Έλειψε το γκολ στο πελοποννησιακό ντέρμπι (vids)

Καλαμάτα – Παναχαϊκή 0-0: Έλειψε το γκολ στο πελοποννησιακό ντέρμπι (vids)

Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Παναχαϊκή για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πελοποννησιακό ντέρμπι της Καλαμάτας με την Παναχαϊκή, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στον Β΄ όμιλο της Super League 2. Οι δύο ομάδες, οι οποίες είχαν ξεκινήσει τη σεζόν με «2 στα 2», έμειναν στο 0-0 και έφτασαν στους επτά βαθμούς, δίνοντας τη δυνατότητα σε Κηφισιά και ΟΦ Ιεράπετρας να τις ξεπεράσουν στη βαθμολογία, εφόσον νικήσουν στα δικά τους παιχνίδια.

Η «Μαύρη Θύελλα», τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Καραγκούνη στο 82ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Για αυτό ο Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα καλύτερος μετά το Μουντιάλ

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο ξεκίνημα του αγώνα, απείλησαν με τον Πασά να μην μπορεί να νικήσει τον Θεοδωράκη σε τετ-α-τετ στο 9ο λεπτό. Λίγο αργότερα, ο Λιποράσε προσπάθησε να σκοράρει για τους Πατρινούς, το σουτ του ωστόσο πέρασε άουτ.

Στο 46′ ο Τάτος έκανε μια τρομερή ενέργεια, πάσαρε στον Αρναρέλλη, αλλά το πλασέ του δεύτερου πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 59′ ήταν η σειρά του Μυτίδη να χάσει σημαντική ευκαιρία για να πετύχει γκολ.

Στο 82ο λεπτό, ο Καραγκούνης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, με την Καλαμάτα ωστόσο να έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία για να πάρει το ματς, με τον Λουπάνο να αστοχεί για ελάχιστα εκατοστά με το κεφάλι.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά (77′ Ασίγκμπα), Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Παπατόλιος (46′ Καραγκούνης), Αναστασόπουλος, Μπόρζες (46′ Τάτος), Αρναρέλλης (77′ Ασαμόα), Ρόβας, Πασάς (83′ Μπενίτεζ).

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Τσιάρας, Κέρι (46′ Λινάρδος), Μυτίδης (70′ Αλεξόπουλος), Ν. Καρακλάιτς (73′ Νιλτίνιο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ