Ηρακλής – Παναθηναϊκός Β’ 2-3: Τον… ξέρανε με buzzer beater στις καθυστερήσεις

Ηρακλής – Παναθηναϊκός Β’ 2-3: Τον… ξέρανε με buzzer beater στις καθυστερήσεις

Με γκολ του Σαρδέλη στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός Β' επικράτησε με 3-2 του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο σε ένα χορταστικό παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός Β’ «έσπασε» το αήττητο του Ηρακλή στην εφετινή Super League 2, καθώς επικράτησε 3-2 των Θεσσαλονικέων στο Καυτανζόγλειο, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον Α΄ όμιλο, και «σκαρφάλωσε» -έστω και προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με το γκολ του Τομάς στο 12ο λεπτό, ωστόσο το «τριφύλλι» ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μπροστά στο σκορ με 2-1, χάρη σε δύο τέρματα του Μπιλάλ (34′, 43′).

Διαβάστε επίσης: Τζόελ Μπολομπόι: Ο «παράγοντας Χ» του φετινού Ολυμπιακού (vids)

Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα (2-2) με πέναλτι του Μιλούνοβιτς στο 54΄, ωστόσο οι «πράσινοι» πήραν το «τρίποντο» -και διατήρησαν το δικό τους εφετινό αήττητο- με το γκολ που πέτυχε ο Σαρδέλης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Α. Παπαστεριανός, Βιτλής, Σίλβα (89′ Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα, Πατράλης, Άλεξιτς (46′ Μελούνοβιτς), Τόμας, Τότσκα.

Παναθηναϊκός Β’ (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (66′ Ανδρικόπουλος), Εμπό, Σιδεράς, Μαρτίνης, Βουτσάς, Ηλιάδης (59′ Σερπέζης), Αθανασακόπουλος, Ρόμπι, Τερεζίου, Μπιλάλ (66′ Σαρδέλης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ