ΠΑΟΚ Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0: Ο 16χρονος Τζίμας τον έστειλε στην κορυφή

ΠΑΟΚ Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0: Ο 16χρονος Τζίμας τον έστειλε στην κορυφή

Με τον Στέφανο Τζίμα να πετυχαίνει δύο τέρματα, ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε της Αναγέννησης Καρδίτσας και σκαρφάλωσε στην κορυφή.

«Καθάρισε» την Αναγέννηση Καρδίτσας και έπιασε κορυφή στην Super League 2 ο ΠΑΟΚ Β’. Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν εύκολα με 2-0, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεαρό Στέφανο Τζίμα.

Με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά, ο 16χρονος παίκτης χάρισε τη νίκη στους «ασπρόμαυρους». Αρχικά στο 70’, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο πλασέ μετά από ασίστ του Σμυρλή.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπράντονιτς πάτησε στη μεγάλη περιοχή, απέφυγε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και «έσπασε» σωστά την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, από όπου ο Τζίμας με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο νεαρός Τζίμας έκλεψε την παράσταση, ενώ την αναμέτρηση των δυο ομάδων παρακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων», Ζοζέ Μπότο.

ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Τασιούρας, Γιαξής, Παναγιώτου, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (81′ Νινούα), Μπράντονιτς (90+3′ Δαρέλας), Σπυράκος (66′ Σμυρλής), Μελετίδης (46′ Χατζηστραβός), Πανίδης (66′ Τζίμας).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Δημόπουλος, Αναστόπουλος, Σταμόπουλος, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός, Ριέρα (77′ Μπάλλας), Βερνάρδος, Τσβετάνοφ, Αθανασιάδης (77′ Γιάκος).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της τέταρτης αγωνιστικής

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Ηρακλής – Παναθηναϊκός Β’ 2-3

Σάββατο 26 Νεομβρίου

  • ΠΑΟΚ Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
  • Απόλλων Λάρισας – ΑΕΛ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

  • Ηρακλής Λάρισας – Διαγόρας
  • Αλμωπός Αριδαίας – Μακεδονικός
  • Θεσπρωτός – Βέροια
  • Νίκη Βόλου – Απόλλων Πόντου

Ρεπό: Πανσερραϊκός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ