Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Ήττα στη Νέα Σμύρνη για τους «ερυθρόλευκους»

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Ήττα στη Νέα Σμύρνη για τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός Β' ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ολυμπιακός Β’ ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Άντονι Φατιόν στο δεύτερο μέρος, με τον τους «ερυθρόλευκους» να μην βρίσκουν τον δρόμο για την ισοφάριση παρά τις στιγμές που είχαν. Έτσι οι Πειραιώτες έμειναν στους 2 πόντους, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήγε στους 13.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά το ματς, με τον Απόλλωνα να έχει δοκάρι μόλις στο 3ο λεπτό με το σουτ του Κρέσπου. Η απάντηση από τον Ολυμπιακό Β’ ήρθε στο 12′ με τον Κότσαρη να νικά τον Βοΐλη σε τετ α τετ. Ο Έλληνας επιθετικός των «ερυθρόλευκων» είχε άλλη μία καλή στιγμή στο 41′ αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα κράτησε το 0-0 με το οποίοι οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Β’ άρχισε καλά με δύο φάσεις από τον Μαρίνο και τον Καρακούτη, δίχως όμως αποτέλεσμα. Στο 57′ ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με τον Φατιόν να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ, την μπάλα να κοντράρει στο τείχος και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Ο Βοΐλης είχε δοκάρι στο 69′, ενώ ο Βλαχομήτρος δεν μπόρεσε να λίγο να αξιοποιήσει την πάσα του Κωστή στο 89′. Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια και οι γηπεδούχοι έφυγαν με τη νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Λιάτσος, Κουτσίδης, Μαυρουδής, Μαρίνος, Βοΐλης, Κωστή, Χρυσόπουλος, Καράκουτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν, Μωραΐτης, Κρέσπο, Χαλίμι, Λούι, Σίγκνεβιτς, Παπαγεωργίου, Ερέρα.

Στο άλλο ματς της ημέρας, επίσης για την 3η αγωνιστική, η Κηφισιά επικράτησε με σκορ 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ. Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Κουιρουκίδης στο 22′, ενώ το 2-0 έγινε με τον Τετέ στο 47′. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Πανουργιά στο 78′, όμως ο Ταλάλ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ