Ολυμπιακός Β΄ – ΠΑΟ Ρουφ 2-0: Πρώτη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός Β΄ – ΠΑΟ Ρουφ 2-0: Πρώτη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»

Με σκόρερ τους Κωστή και Μπα ο Ολυμπιακός Β' έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΟ Ρουφ με 2-0, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2 πέτυχε ο Ολυμπιακός Β’, με το σύνολο του Γιάννη Οκκά να επικρατεί με 2-0 του ΠΑΟ Ρουφ, χάρη στα τέρματα των Κωστή (45+2′) και Μπα (65).

Παρθενικό τρίποντο στη σεζόν για τους Πειραιτώτες, έκτη σερί ήττα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν ο Βοϊλης έκανε την κεφαλιά πάσα στον Κωστή και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουνάδη και ζευγάρωσαν τα τέρματα τους στο 65ο λεπτό με πέναλτι του Μπα έπειτα από χέρι του Πανουργιά.

Διαβάστε επίσης: Ο Μίτσελ έχει πλέον τον Ολυμπιακό που θέλει…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Οκκάς): Παπαδούδης, Μπα (88′ Αργυρίου), Αποστολόπουλος (90+1′ Κεραμιδάς), Κουτσίδης, Νταμπό, Μαυρουδής, Μαρίνος (46’ Ιμπαγάσα), Βοϊλης (67′ Βλαχομήτρος), Κατσουλίδης, Κωστή (88′ Συρμής), Χρυσόπουλος.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Βελέντζας): Κουνάδης, Τασιούλης, Καμί, Χατζηλάμπρος (59′ Ζαφειράκης), Κατσούλης, Σμίλτος (79′ Φιλιμέγκας), Καλλέργης, Βενάρδος, Κυριαζής (69′ Νιτσάκης), Τσιάβος (59′ Κονέ), Πανουργιάς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ