Ο Μαρινάκης στην Καλλιθέα: Σηματοδοτεί τη σημασία των στιγμών η επίσκεψη του

Ο Μαρινάκης στην Καλλιθέα: Σηματοδοτεί τη σημασία των στιγμών η επίσκεψη του

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο «Ελ Πάσο» - Τι σημαίνει η παρουσία του εκεί.

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται έπειτα από την απόφαση του Ολυμπιακού Β΄ να μην εμφανιστεί –σε ένδειξη διαμαρτυρίας- στον αγωνιστικό χώρο του «Ελ Πάσο» για το δεύτερο ημίχρονο της Super League 2 αναμέτρησης με αντίπαλο την Καλλιθέα. Επιβεβαιώνεται εμμέσως με τον πλέον ηχηρό τρόπο. Το γεγονός ότι στο «Ελ Πάσο» βρέθηκε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Διαβάστε επίσης: Φουλ επίθεση στα Γιάννενα από τον Μίτσελ – Ποιο δίδυμο θα δούμε για πρώτη φορά…

Κίνηση σημαδιακή που προφανώς και αναδεικνύει την κρισιμότητα των στιγμών.

Προφανώς η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν σταματά σε αυτή την απόφαση να μην εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο. Και φυσικά η υπόθεση αυτή δεν αφορά μόνο στο σημερινό ματς με τα δύο κραυγαλέα λάθη της διαιτησίας.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 5 Δεκεμβρίου οι Ερυθρόλευκοι με επίσημη ανακοίνωση τους είχαν φέρει στην επιφάνεια όλα τα «απίθανα» που συμβαίνουν στις αναμετρήσεις της ομάδας Β΄ για την Super League 2. Και είχαν μιλήσει ανοιχτά: Με διευθύνσεις και ονόματα για τη «σαπίλα» στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας.

Το γεγονός ότι η σημερινή υπόθεση προκάλεσε την παρουσία του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη στο «Ελ Πάσο» λέει πολλά. Και αν μη τι άλλο προκαλεί «συναγερμό» για όσα πιθανόν ακολουθήσουν τις επόμενες ώρες. Θυμίζουμε ότι ο ηγέτης του Ολυμπιακού, όντας πρόεδρος και του συνεταιρισμού της Supe League διατηρεί και τον τίτλο του αντιπροέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Δείτε το γκολ της Καλλιθέας, που λανθασμένα μέτρησε:

Το γκολ του Ολυμπιακού που κακώς δεν μέτρησε:
Οι διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ