Η αποβολή που «είδε» ο Βάτσιος «τινάζοντας» το παιχνίδι στον Ρέντη! (vids)

Η αποβολή που «είδε» ο Βάτσιος «τινάζοντας» το παιχνίδι στον Ρέντη! (vids)

Ο Βάτσιος απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κωστή στο 22ο στο ματς του Ολυμπιακού Β΄ με την Κηφισιά – Διακοπή στο ματς, δεν άφησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού την ομάδα να συνεχίσει, στα αποδυτήρια οι διαιτητές.

Είναι ο «νόμος» της Σούπερ Λιγκ 2. Σε ένα έργο που το έχουμε δει ξανά και ξανά. Στο Ρέντη ο διαιτητής Βάτσιος κατάφερε μόλις στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης να τινάξει το ματς στον αέρα! «Είδε» απευθείας κόκκινη σε μαρκάρισμα του Κωστή στο 22ο και έκανε αυτό που κάνουν όλοι στην Σούπερ Λιγκ 2. «Χτύπησε» με κάθε τρόπο τον Ολυμπιακό Β΄, αυτή την φορά αφήνοντας τον νωρίς-νωρίς με 10 παίκτες απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Κηφισιά.

Μετά την κόκκινη είχαμε μεγάλη ένταση με τις διαμαρτυρίες των παικτών του Ολυμπιακού αλλά και των οπαδών της ομάδας που ήταν στο γήπεδο! Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν άφησαν άφησαν την ομάδα να συνεχίσει με τον Βάτσιο και τους υπόλοιπους διαιτητές να αποχωρούν στα αποδυτήρια.

Όλα αυτά ενώ είχαν γίνει «μαγικά» στο Αιγάλεω με την ακύρωση καθαρού γκολ του Ολυμπιακού για να ακολουθήσουν τα «όργια» στην Καλλιθέα στο ματς που οι ερυθρόλευκοι δεν κατέβηκαν να παίξουν στο δεύτερο ημίχρονο! Με την «σφαγή» να αναγνωρίζεται ακόμη και από τον ίδιο τον Μπένετ με την ΚΕΔ να ανακοινώνει την τιμωρία των διαιτητών.

Και τι με αυτό όμως; Λίγο καιρό μετά ο γνωστός και μη εξαιρετέως Βάτσιος συνεχίζει το… έργο της Σούπερ Λιγκ 2 μέσα στον Ρέντη με αυτή την απόφαση που έχει οδηγήσει στην διακοπή του αγώνα και την αποχώρηση των διαιτητών από τον αγωνιστικό χώρο.

Όσο για το ποιος είναι ο Βάτσιος; Από τα «γνήσια τέκνα της εξυγίανσης», με… σήμα κατατεθέν το πέναλτι που είχε εφεύρει σε μαρκάρισμα έξω από την περιοχή στο ματς της Λαμίας με την ΑΕΚ στο Περιστέρι, το 2017. Θα το δείτε και αυτό για να θυμηθείτε!

Δείτε και το σχετικό βίντεο με την επίμαχη φάση στον Ρέντη και θα καταλάβετε!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ