Νίκες και Καλλιθέα και Απόλλωνα Πόντου (vid)

Νίκες και Καλλιθέα και Απόλλωνα Πόντου (vid)

Η Καλλιθέα επικράτησε με 2-1 της Καλαμάτας και την προσπέρασε στην βαθμολογία ενώ ο Απόλλωνας Πόντου πήρε νίκη-ανάσα με 3-1 επί του Μακεδονικού.

Με ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε δύο γκολ (με ισάριθμες κεφαλιές των Μπουλούλη και Λουκίνα) και είχε κι ένα δοκάρι (με τον Ντεμέτριους), η Καλλιθέα επικράτησε 2-1 της Καλαμάτας στο «Ελ Πάσο», σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της Super League 2.

Η «μαύρη θύελλα» μείωσε λίγο πριν το τέλος με πέναλτι του Αρναρέλλη, αλλά δεν κατάφερε να στερήσει τη νίκη από την αθηναϊκή ομάδα, η οποία ανέβηκε στην πέμπτη θέση, έχοντας όμως λιγότερους αγώνες από τρεις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά (Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή και Ιεράπετρα), και βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Κηφισιά, με τον ίδιο αριθμό αγώνων.

Διαβάστε επίσης: Τι παίζει με τον ΠΑΟΚ και τον Λάριν (vid)

Την τρίτη νίκη του στον Α΄ όμιλο της Super League 2 πανηγύρισε ο Απόλλων Πόντου, καθώς επικράτησε εύκολα 3-1 του Μακεδονικού στο γήπεδο Πολυκάστρου, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική, και πήρε «ανάσα» στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ