Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός Β’ 0-2: Επέστρεψαν τις νίκες οι «πράσινοι»

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός Β’ 0-2: Επέστρεψαν τις νίκες οι «πράσινοι»

Μετά από πέντε σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, ο Παναθηναϊκός Β' κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-0.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας εκτός έδρας και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε ηττών στο πρωτάθλημα της Super League 2, χάρη στα γκολ των Φουρτάδο και Σαρδέλη.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με γκολ του Κρυπαράκου και λίγα λεπτά αργότερα ο Φουρτάδο έδωσε τη λύση στους «πράσινους» ανοίγοντας το σκορ στο 19ο λεπτό.Ο Ταβάρες πάτησε περιοχή από τα αριστερά και σούταρε, με τον Γκέκα να έχει απάντηση, αλλά τον Πορτογάλο να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Μήτρογλου: Δύο καπνισμένες κάνες… (vids, pics)

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν και τον Ξενόπουλο να αποκρούει την κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 49ο λεπτό. Όπως και εκείνη του Πρίκα, στο 54’, λίγο έξω από την μικρή περιοχή.

Χάνοντας μάλιστα και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, στο 69ο λεπτό, όταν από πολύ ωραία ενέργεια του Σιδερά, ο Σαρδέλης πάτησε περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Γκέκα.

Ωστόσο, ο ίδιος παίκτης εξιλεώθηκε στην αμέσως επόμενη φάση, καθώς από ωραίο συνδυασμό των Νταμπίζα και Ταβάρες ο Σαρδέλης βγήκε φάτσα με τον αντίπαλο γκολκίπερ και τον πλάσαρε εύστοχα αυτή την φορά, διπλασιάζοντας τα γκολ του Παναθηναϊκού Β, στο 70’.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Π. Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Δημόπουλος (79′ Γκόλιας), Σκόνδρας, Κοζορώνης, Κάρδαρης (79′ Ζάγγος), Γιάκος, Λαγός (41′ λ.τ. Πρίκας), Μπάλλας, Αθανασιάδης.

Παναθηναϊκός Β’ (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Βουτσάς, Φουρτάδο, Αντωνίου, Κρυπαράκος (55′ Σαρδέλης), Προδρομίτης, Ταβάρες, Τουρκοχωρίτης, Τερεζίου (46′ Μαρτίνης), Καραμπάς.

Νωρίτερα η Κηφισιά επιβλήθηκε εντός έδρας της Παναχαϊκής με 3-0 για την 11η αγωνιστική της Super League 2, κάνοντας το «8Χ8».

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Παυλάκης (67′ Να’α), Σωτηράκος, Παναγιώτου (56′ Προβυδάκης), Πέιος, Παπασάββας (77′ Γκίνη), Ταλάλ (67′ Αντερέγκεν), Κουϊρουκίδης, Τετέι (77′ Πρίτσας).

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Ρουγκάλας, Τσακμάκης, Τοπάλ, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (73′ Π. Καρακλάιτς), Τριμμάτης, Κέρι (46′ Χαντί), Μυτίδης (53′ Αλεξόπουλος), Ν. Καρακλάιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ