Ολυμπιακός Β’ – Ηρόδοτος 4-0: Σαρωτικοί οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν τους Κρητικούς

Ολυμπιακός Β’ – Ηρόδοτος 4-0: Σαρωτικοί οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν τους Κρητικούς

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση ο Ολυμπιακός Β' επιβλήθηκε εύκολα με σκορ 4-0 του Ηρόδοτου.

Ο Ολυμπιακός Β’ πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση του Ηρόδοτου εντός έδρας με σκορ 4-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σαρωτικοί και στα δύο ημίχρονα κάνοντας ό,τι θέλουν και σκοράροντας από δύο γκολ σε κάθε 45λεπτο για να πάρουν το «τρίποντο» που τους ανεβάζει στους 14 βαθμούς και την 9η θέση, ενώ οι Κρητικοί παραμένουν δίχως πόντο στην προτελευταία θέση (έχουν μία νίκη φέτος αλλά έχουν τιμωρηθεί με -3).

Πρωταγωνιστής στο πρώτο μέρος ήταν ο Ανέστης Βλαχομήτρος που σκόραρε δύο φορές σε διάστημα πέντε λεπτών. Αρχικά στο 25′ με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0, ενώ στο 30′ έπειτα από φάουλ του Κωστή και κεφαλιά πάσα του Καλογερόπουλου έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Β’ είχε άλλα δύο γκολ. Στο 56′ ο Αργυρίου πήρε την κεφαλιά, με τον Γκόλοβιτς να αποκρούει, όμως στην επαναφορά, ο Μπα έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κεραμίδας στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και οι γηπεδούχοι πήραν μια επιβλητική νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ