ΑΕΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’ 1-2: Αυτά μόνο ο Θρύλος – Νίκησε ΑΕΚ Β’ και Γκορτσίλα (vids)

ΑΕΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’ 1-2: Αυτά μόνο ο Θρύλος – Νίκησε ΑΕΚ Β’ και Γκορτσίλα (vids)

Με γκολάρες του Λιάτσιου, ο Ολυμπιακός Β' έκανε… πλάκα στην ΑΕΚ Β' (2-1), που είχε προηγηθεί με ανύπαρκτο πέναλτι – ευγενική χορηγία του διαιτητή Γκορτσίλα.

Κόντρα σε όλους και σε όλα! Ο Ολυμπιακός Β’ με δύο γκολάρες από τον Χρήστο Λιάτσο «άλωσε» το Σεραφείδειο, επικρατώντας της ΑΕΚ Β’ με 2-1, για την 11η αγωνιστική της Super League 2.

Ένα ματς στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν και τον διαιτητή, Ευστάθιο Γκορτσίλα, που τα έκανε… μαντάρα, δίνοντας ένα ανύπαρκτο πέναλτι στην ΑΕΚ. Ένα γκολ, με το οποίο οι Κιτρινόμαυροι πήραν το προβάδισμα το σκορ στο 15’, όμως, στη συνέχεια οι Πειραιώτες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και με δύο γκολάρες από τον Χρήστο Λιάτσο έφτασαν σε μια σπουδαία ανατροπή, παίρνοντας μια τεράστια από πολλές απόψεις νίκη.

Διαβάστε επίσης: Αυτό ειναι το πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου

Οι ποδοσφαιριστές του Γιαννάκη Οκκά έδειξαν χαρακτήρα και παρά την τραγική απόφαση του διαιτητή Γκορτσίλα στο 15’, όταν μετέτρεψε το φάουλ σε πέναλτι, κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την έδρα της Ενωσης.

Ανύπαρκτο πέναλτι, ανατροπή με γκολάρες

Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε στο 7ο λεπτό, με τον Ζίνι. Μετά από κόρνερ, ο Αφρικανός επιθετικός έκανε το σουτ, αλλά ο Παπαδούδης απέκρουσε εντυπωσιακά. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός απάντησε με τον Μαρίνο, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, αλλά η προσπάθειά του κόντραρε στα σώματα και η μπάλα απομακρύνθηκε.

Στο 15’ ο διαιτητής Γκορτσίλας έκανε δώρο ένα πέναλτι στην ΑΕΚ και την ευκαιρία η Ενωση να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Ο Χρυσόπουλος μάρκαρε τον Χριστόπουλο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, αλλά ο ρέφερι της αναμέτρησης με το «έτσι θέλω» μετέτρεψε το φάουλ σε πέναλτι, προκαλώντας την οργή των ποδοσφαιριστών και του πάγκου του πειραϊκού συλλόγου.  Ο Χριστόπουλος το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0 για την ΑΕΚ Β’. Ένα γκολ… χορηγία του διαιτητή Ευστάθιου Γκορτσίλα.

Η απάντηση του Ολυμπιακού, όμως, ήταν άμεση. Στο 23’ ο Λιάτσος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Πειραιώτες και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του πορτιέρο της Ενωσης, ισοφαρίζοντας σε 1-1 την αναμέτρηση.

Στο 38’ οι Ερυθρόλευκοι μάλιστα έκαναν την ολική ανατροπή, με δεύτερη γκολάρα από τον Λιάτσο. Με υπέροχο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή νίκησε για δεύτερη φορά στο ματς τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Οκκα βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά το πέναλτι – μαϊμού που έδωσε ο Γκορτσίλας, αλλά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος γύρισαν τούμπα το ματς και πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, έχοντας το προβάδισμα στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ερυθρόλευκοι έκλεισαν τους χώρους προς την εστία του Παπαδούδη, ήλεγξαν τον ρυθμό και χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους, έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη. Οι Κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν ποτέ να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Ολυμπιακού Β’, με τους παίκτες του Γιαννάκη Οκκά να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κάτσικας, Ντάικο, Παρράς, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος (61′ Σπυριδάκης), Γερολέμου, Ρουκουνάκης (87′ Γ. Σταμούλης), Γκολφίνος (61′ Σκόνδρας), Ζίνι.

Ολυμπιακός Β’ (Οκκάς): Παπαδούδης, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Χρυσόπουλος, Μαυρουδής, Κατσουλίδης (70′ Νίκολιτς), Κωστή, Καράκουτης (76′ Ιμπαγάσα), Λιάτσος (84′ Κουτσίδης), Μαρίνος (84′ Κεραμίδας), Βλαχομήτρος (70′ Μπα).

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Κωνσταντίνου (Πρέβαζας–Λευκάδας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ