ΠΑΟΚ Β’ – Πανσερραϊκός 0-1: Ο Παντεκίδης έδωσε την λύση στα «λιοντάρια»

ΠΑΟΚ Β’ – Πανσερραϊκός 0-1: Ο Παντεκίδης έδωσε την λύση στα «λιοντάρια»

Με γκολ του Παντεκίδη στις καθυστερήσεις ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του ΠΑΟΚ Β' και ξέφυγε στο +9 στην κορυφή του βόρειου ομίλου της Superlague 2.

Την ξέφρενη πορεία του συνεχίζει ο Πανσερραϊκός. 

Με «χρυσό» σκόρερ τον Παντεκίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα τα «λιοντάρια» πέτυχαν σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’, αυξάνοντας έτσι την διαφορά τους στην κορυφή του βορείου ομίλου της Superleague 2 στο +9.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαιώνει η «Equipe» για Τοβέν!

Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο έχοντας την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να βρει μεγάλες φάσεις. Στο 19′, το γυριστό σουτ του Κανίς από τη σέντρα του Μούργου έφυγε ψηλά εκτός εστίας ενώ δύο λεπτά αργότερα, το φάουλ του Μούργου δεν βρήκε στόχο.

Τελικά την λύση για τους φιλοξενούμενους έδωσε ο Παντεκίδης στο 92′ με κοντινή προβολή για το τελικό 0-1.

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κωττάς, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Μελετίδης (Κουλούρης 85′), Γρόσδης (Xατζηστραβός 62′), Τσοπούρογλου, Σπυράκος (Γιαξής 85′), Γκορντεζιάνι (Πανίδης 77′).

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης, Κολομπίνο, Στίνα, Κανίς (Μπαΐροβιτς 62′), Μούργος, Κατσαντώνης.

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής, ο Ηρακλής Λάρισας πήρε νίκη «ανάσα» με 1-0 επί του Παναθηναϊκού Β΄, χάρη σε γκολ του Κάσας στο 60΄, και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ