ΑΕΚ Β’ – Χανιά 0-1: Πέμπτη σερί ήττα για τους «κιτρινόμαυρους»

ΑΕΚ Β’ – Χανιά 0-1: Πέμπτη σερί ήττα για τους «κιτρινόμαυρους»

Η ΑΕΚ Β' έπαιξε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες και ηττήθηκε με 0-1 στο «Σεραφείδειο» από τα Χανιά, μένοντας για πέμπτο σερί ματς χωρίς βαθμό.

Σε πολύ κακό φεγγάρι βρίσκεται η ΑΕΚ Β’ που ηττήθηκε με 0-1 από τα Χανιά στο «Σεραφείδειο» των Σπάτων για τη 13η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Super League 2. Αυτή ήταν η πέμπτη σερί ήττα για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου που από τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παρρά.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 48΄ ο Μπουτσάκης με κοντινή κεφαλιά, στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία των Κρητικών στο ματς. Τα Χανιά είχαν ευκαιρία και για δεύτερο γκολ στο 78′, αλλά ο Γκίνης απέκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι του Μάναλη.

Διαβάστε επίσης: Το παρελθόν του Νταμπράουσκας και ο Ολυμπιακός που ψάχνει… εκδίκηση! (vids)

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με την ΑΕΚ Β’ να έχει και αυτή τις ευκαιρίες της για γκολ, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα.

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Ντάικο, Τρούμπουλος, Παρράς, Κ. Σταμούλης, Γερολέμου, Σαμπανάτζοβιτς (55′ Ρουκουνάκης), Μπότος (80′ Σπυριδάκης), Ευθ. Χριστόπουλος (66′ Σκόνδρας), Γκολφίνος, Ζίνι

Χανιά (Μαναρώλης – Λαμπράκης): Καλογεράκης, Κατσούρι (81′ Μαρτσάκης), Ρότσα, Γιαμπερέ, Μπάτζιος, Καμαρά (46′ Ναζίμ), Μπουτσάκης (56′ Λεμονής), Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης (81′ Ζέκοφ), Μάναλης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ