Πόσο κοστίζει απόψε το μέλλον της Super League 2: 30.000 μαρούλια για τον… μανάβη

Πόσο κοστίζει απόψε το μέλλον της Super League 2: 30.000 μαρούλια για τον… μανάβη

Άγρια νύχτα Super League 2 με καυτό παρασκήνιο, ανοιχτά τηλέφωνα και… 30.000 μαρούλια .

Παραμονή της εκλογής νέου προέδρου της Super League 2 και η δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου θυμίζει… λαχανόκηπο.

Βλέπετε το περίφημο «σύστημα Γιαννάκη» μπορεί να έριξε στα βράχια το πρωτάθλημα που βρίσκεται σε lockout από τις 20 Γενάρη εξευτελίζοντας την ίδια την λογική, αλλά μοιάζει έτοιμο να πληρώσει ακριβά το τίμημα για την διατήρηση της «κυριαρχίας» του.

Διαβάστε επίσης: Τώρα το θυμήθηκε ο Μπαλτάκος: Αύξηση αμοιβής για να έρθουν ελίτ ξένοι διαιτητές στα πλέι οφ

Πήρε αγκαζέ έναν «μεγαλομανάβη» για υποψήφιο πρόεδρο λοιπόν, πήρε και τις… πόρτες ανά την επικράτεια προτείνοντας στις ΠΑΕ που αύριο θα ψηφίσουν και προτείνει πλούσιο μποναμά σε… ζαρζαβατικά.

Για την ακρίβεια η ποδοσφαιρική πιάτσα μιλά για 30.000… μαρούλια το κεφάλι. Και βέβαια δεν παραλείπει ενδιαφέρουσες (για κάθε εισαγγελέα) λεπτομέρειες. Τηλεφωνικά γίνονται οι προτάσεις από τον ίδιο το Γιαννάκη και απο έναν φωτισμένο… όχι επίσκοπο αλλα… διάκο,κάποιον με εμπειρία στις τηλεφωνικές κλήσεις, κάποιον που για χάρη του η Ρόδος δεν το λες ακριβώς ότι… καμαρώνει.

Φαντάζεστε να ακούει κανείς (όπως στις αμερικάνικες ταινίες) και κάθε κουβέντα του μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του(ς).

Πάντως οι ΠΑΕ είναι αηδιασμένες από την «ομηρία» στην οποία βρίσκονται όλα αυτά τα χρόνια και από τις απειλές που δέχονταν μέχρι πριν από μερικά 24ωρα –μέσω παρακμιακών αθλητικών ιστοσελίδων- πως αν δεν ψηφίσουν «σωστά» τότε τους περιμένει παραδειγματική τιμωρία (οι διαιτητές το λένε που σε… πονεί και που σε σφάζει). Ίσως και… μπουκέτα με λουλούδια!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πλειοψηφία των ΠΑΕ τους έχει ήδη γυρίσει την πλάτη. Έχουν πάρει θέση υπέρ του Αντώνη Ροκάκη, του ανθρώπου που κατάφερε να συστήσει μια ειδική επιτροπή η οποία σε συνεννόηση με το Υφυπουργείο Αθλητισμού επιχειρεί την επανέναρξη του μοναδικού πρωταθλήματος στον κόσμο σε lockout. σε… Θα επανέλθω προσεχώς αν χρειαστεί. Με διευθύνσεις και ονόματα. Άλλωστε είναι ήδη όλα καταγεγραμμένα. Ένα copy paste μακριά βρίσκονται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ