Κέρδισε την έφεση ο Ηρόδοτος, θα γίνει το ματς με την ΑΕΚ Β’

Κέρδισε την έφεση ο Ηρόδοτος, θα γίνει το ματς με την ΑΕΚ Β’

Θα οριστεί ξανά το ματς της ΑΕΚ Β' με τον Ηρόδοτο.

Δεκτή έκανε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την προσφυγή του Ηροδότου, ανατρέποντας την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της Super League 2 για μηδενισμό της κρητικής ομάδας στον αγώνα με την ΑΕΚ Β‘.

Το εν λόγω ματς της 10ης αγωνιστικής, που επρόκειτο να γίνει στη Νέα Αλικαρνασσό, δεν διεξήχθη ποτέ, καθώς οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με μόλις έξι παίκτες. Πρωτοδίκως, ο Ηρόδοτος τιμωρήθηκε με απώλεια του αγώνα με 0-3 και πρόστιμο 8.125 ευρώ, με την Επιτροπή Εφέσεων να διατηρεί την ποινή ως προς το σκέλος του προστίμου, αλλά να διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα από τη διοργανώτρια αρχή.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: Η ίδια κομπίνα 9 χρόνια μετά και ο Χουάνγκ που έγινε… Φουστέρ (vids)

Η απόφαση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση του Ηροδότου κατά της υπ’ αριθ. 48/14-2-2023 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της SUPER LEAGUE 2, ως προς τις χρηματικές ποινές.
Δέχτηκε, κατά τα λοιπά, τυπικά και κατ’ ουσίαν, την έφεση κατά της υπ΄ αριθ. 48/14-2-2023 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της SUPER LEAGUE 2.
Μεταρρύθμισε την υπ΄ αριθ. 48/14-2-2023 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της SUPER LEAGUE 2.

Απάλλαξε την εκκαλούσα Π.Α.Ε με την επωνυμία «Π.Α.Σ.Α Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ» από την επιβληθείσα πειθαρχική ποινή της απώλειας με τέρματα 0-3 του επίδικου αγώνα μεταξύ της ομάδας της «ΠΑΕ ΑΕΚ Β΄» και της ομάδας της εκκαλούσης που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 7-1-2023 και ώρα 14:45 στο γήπεδο «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ» (Ηράκλειο Κρήτης) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2, για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 17 παρ. 2 και 21 παρ. 3.ΙΙ.α του ΚΑΠ/ΕΠΟ 2022, ο οποίος (ως άνω αγώνας) πρέπει να επανορισθεί να διεξαχθεί σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 α’ του ΚΑΠ/ ΕΠΟ 2022».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ